xquantumer Yoctopat Katılım 3 Aralık 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:11 #1 FPS oyunları için arıyorum. Kablolu arıyorum şimdi Bluetooth'lu klavyeler atmayın. Maksimum bütçe: 3.000 TL.
FPS oyunları için arıyorum. Kablolu arıyorum şimdi Bluetooth'lu klavyeler atmayın. Maksimum bütçe: 3.000 TL.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.224 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 22:16 #2 xquantumer dedi: FPS oyunları için arıyorum. Kablolu arıyorum şimdi Bluetooth'lu klavyeler atmayın. Maksimum bütçe: 3.000 TL. Genişletmek için tıkla... Wireless ürünleri kablolu da kullanabilirsiniz. EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr
xquantumer dedi: FPS oyunları için arıyorum. Kablolu arıyorum şimdi Bluetooth'lu klavyeler atmayın. Maksimum bütçe: 3.000 TL. Genişletmek için tıkla... Wireless ürünleri kablolu da kullanabilirsiniz. EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır. www.gaming.gen.tr
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:21 #3 xquantumer dedi: FPS oyunları için arıyorum. Kablolu arıyorum şimdi Bluetooth'lu klavyeler atmayın. Maksimum bütçe: 3.000 TL. Genişletmek için tıkla... Atılan ürün bluetooth üzerinden kablosuz olarak çalışmıyor zaten. Dongle takıyorsunuz.
xquantumer dedi: FPS oyunları için arıyorum. Kablolu arıyorum şimdi Bluetooth'lu klavyeler atmayın. Maksimum bütçe: 3.000 TL. Genişletmek için tıkla... Atılan ürün bluetooth üzerinden kablosuz olarak çalışmıyor zaten. Dongle takıyorsunuz.