3000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3000 TL
Neye göre bin basar sayın hocacığım 🤗? Rezalet bir fiyata rezalet bir klavye atmışsınız. Sırf isminde "reyzır 😈" geçiyor diye önerdiğiniz çok belli. Neye göre daha iyi onu belirtirseniz çok sevinirim.

"Reyzır" olduğu için önermedim hocam. Daha iyi olma sebebi switch kalitesi, kasa dayanıklılığı, yazılım desteği ve stabilite tarafında daha oturmuş bir ürün olması. Razer bu konuda yıllardır klavye üreten bir marka ve kalite kontrolü genelde daha tutarlı oluyor. Bilmediğiniz konulara yorum yapmayınız.

"Reyzır" olduğu için önermedim hocam. Daha iyi olma sebebi switch kalitesi, kasa dayanıklılığı, yazılım desteği ve stabilite tarafında daha oturmuş bir ürün olması. Razer bu konuda yıllardır klavye üreten bir marka ve kalite kontrolü genelde daha tutarlı oluyor. Bilmediğiniz konulara yorum

"Reyzır" olduğu için önermedim hocam. Daha iyi olma sebebi switch kalitesi, kasa dayanıklılığı, yazılım desteği ve stabilite tarafında daha oturmuş bir ürün olması. Razer bu konuda yıllardır klavye üreten bir marka ve kalite kontrolü genelde daha tutarlı oluyor. Bilmediğiniz konulara yorum yapmayınız.
Amazondan almam guvenli olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı