3000 TL'ye klavye ve mouse önerisi

Bütçe
3000 TL

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Selam arkadaşlar, 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum. 3000 TL'ye klavye ve mouse lazım. Klavye en fazla %75 olursa iyi olur; mouse ise kablosuz istiyorum. Her ikisi de kontrol edebileceğim RGB aydınlatmalı olsun istiyorum.

Selam arkadaşlar, 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum. 3000 TL'ye klavye ve mouse lazım. Klavye en fazla %75 olursa iyi olur; mouse ise kablosuz istiyorum. Her ikisi de kontrol edebileceğim RGB aydınlatmalı olsun istiyorum.

Hocam klavyeyi kontrol edersiniz ama kablosuz mouselarda RGB işi artık bitti çok olmuyor attığım ekipmanlar bütçenizdeki en iyi ikili

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r65-phantom-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr65-pt-xh-p-51869 klavye olarak bu da var hocam

Hocam klavyeyi kontrol edersiniz ama kablosuz mouselarda RGB işi artık bitti çok olmuyor attığım ekipmanlar bütçenizdeki en iyi ikili

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r65-phantom-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr65-pt-xh-p-51869 klavye olarak bu da var hocam

Al geç.

Klavye olarak R75 düşünüyordum siyah olan bitmiş ve R65 aklımda vardı. Mouse ise pek bilmiyorum VXE R1 falan nasıldır attığınıza göre iyi mi kötü mü?

Klavye olarak R75 düşünüyordum siyah olan bitmiş ve R65 aklımda vardı. Mouse ise pek bilmiyorum VXE R1 falan nasıldır attığınıza göre iyi mi kötü mü?

Aigo GM80 Pro ile ayni sensoru kullaniyor VXE R1. Yapı kalitesi ve batarya olarak GM80 Pro daha iyi, GM80 Pro alman daha mantikli.

Aigo GM80 Pro ile ayni sensoru kullaniyor VXE R1. Yapı kalitesi ve batarya olarak GM80 Pro daha iyi, GM80 Pro alman daha mantikli.
Her şey malzeme kalitesi değil eline hangisi uyacaksa onu almalı.
1751791434260.png

Bütçeyi biraz arttırıp HE klavyelere bakabilirsiniz. Madlions ve Akko'nun güzel modelleri vardı 2 bin civarına fareye de 1400 civarına bir şey alsanız toplam 3500'e falan gelir ve çok daha kaliteli olur.

Her şey malzeme kalitesi değil eline hangisi uyacaksa onu almalı.
Eki Görüntüle 2528738

Bütçeyi biraz arttırıp he klavyelere bakabilirsiniz. Madlions ve Akko'nun güzel modelleri vardı 2 bin civarına fareye de 1400 civarına bir şey alsanız toplam 3500'e falan gelir ve çok daha kaliteli olur.

İkisi de her tutus sekline uygun boyut olarak da yakin mouseler. Benim onerime laf soyleyip sorunlu Madlions'u onermen komik olmus. Akko'dan da daha iyi secenekler var.

İkisi de her tutus sekline uygun boyut olarak da yakin mouseler. Benim onerime laf soyleyip sorunlu Madlions'u onermen komik olmus. Akko'dan da daha iyi secenekler var.
1751801363996.png

Tekrar atayım herhalde görmediniz görselleri.
Eğer sana göre bu iki fare aynı shape ise sıkıntı büyük geçmiş olsun. Her tutuşa uygun olmaları aynı şekil olduklarını göstermez.

Eki Görüntüle 2528863
Tekrar atayım herhalde görmediniz görselleri.
Eğer sana göre bu iki fare aynı shape ise sıkıntı büyük geçmiş olsun. Her tutuşa uygun olmaları aynı şekil olduklarını göstermez.

Ayni shape oldugunu soyledigim nerde yaziyor? Boyut olarak yakinlar demek ayni shape demek degil. Okuman yoksa ve teknik detaylar hakkinda bilgin yoksa konuyu kirletme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı