3000 TL'ye klavye vs DualSense

Anumusss

Hectopat
Makaleler
1
Şu an eskı bir klavyem var. 5 senelık neredeyse. Modelı ve markasıda Gamepower Warlock blue Switch. Kararsız kaldım sızce klavye mı almalıyım yoksa DualSense 5 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2200-2300 liraya bir güzel klavye alırsınız. 700-800 lira civarlarına da Logitech F710 bulunuyor dye biliyorum. Hem kablosuz gamepadiniz olur hem de klavyenizi yenilemiş olursunuz.

Eğer Dualsense kullanacağınız türden oyunlar oynayacaksanız Dualsense, Klavye ağırlıklı kullanacaksanız klavye almanız daha iyi olur. Öte yandan ben PC için Xbox Controller öneririm.

Şu an eskı bir klavyem var. 5 senelık neredeyse. Modelı ve markasıda Gamepower Warlock blue Switch. Kararsız kaldım sızce klavye mı almalıyım yoksa DualSense 5 mi?
İlla bir tanesine 3000 tl harcamak zorunda değilsiniz. 1000 tl oyun kolu 2000 tl klavye alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oynadıgım oyunlar FPS ve hıkaye oyunları ayrıca hıkaye oyunlarını gamepadle oynamayı cok severım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…