3000 TL'ye masaüstü sistem

Dediğiniz donanımlar vatandan 1300tl civarı bir fiyat yapıyor. Donanımlarınızı hemen almayın derim iyice herşeyi denkleştirin. Bunları aldıktan sonra daha iyisini görürsünüz ve arada pek fiyat farkı yoktur ve değiştiremezsiniz gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Dediğim gibi acele etmeyin derim.
Yorumunuz için teşekkür ederim zaten acelem yok. Eğer bu yazdığım parçaları alırsam eksik olanlari da hemen vatan veya eksenden halledicem.Bunları düşünüyorum çünkü fiyatlari vatan ve eksene göre çok cazip geldi.

Dostum o kadar fiyata amd sistem kurulmaz intel kurmalısın
Technopat ın sistem tavsiyeleri adlı sabit bir konusu var onu bul 2500 liralık sistemi git gözün kapalı al
Ayıptır söylemesi ağzı olan konuşuyo herkez kendine uygun olan parçayı söylüyor ama ordaki listeler alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış ben orayı tavsiye ediyorum
Tüm parçaları marka olarak asus seç arıza çıkarsa çok ilgileniyolar ve hızlı oluyor ayriyetten hepsini vatan dan alıp teknisyenlere bilgisayarını monte ettirmeni öneririm

Dostum o kadar fiyata amd sistem kurulmaz intel kurmalısın
Technopat ın sistem tavsiyeleri adlı sabit bir konusu var onu bul 2500 liralık sistemi git gözün kapalı al
Ayıptır söylemesi ağzı olan konuşuyo herkez kendine uygun olan parçayı söylüyor ama ordaki listeler alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış ben orayı tavsiye ediyorum
Tüm parçaları marka olarak asus seç arıza çıkarsa çok ilgileniyolar ve hızlı oluyor ayriyetten hepsini vatan dan alıp teknisyenlere bilgisayarını monte ettirmeni öneririm
Hocam o sabit konunun linkini atabilir misin telefindan giriyorum zor oluyor

Arkadaşlar forumda paylaşacağım sistemi satan arkadaş ile irtibat halindeyim.Yakin bir tarihte gidip ürünü göreceğim.Sizlerin düşüncesi nedir? Ürünler agustosta alinmis ve garantileri 22 aylik. Işte irtibatta olduğum arkadaşın açtığı konu [Satılık] i5 4690K sistem

Arkadaşlar forumda paylaşacağım sistemi satan arkadaş ile irtibat halindeyim.Yakin bir tarihte gidip ürünü göreceğim.Sizlerin düşüncesi nedir? Ürünler agustosta alinmis ve garantileri 22 aylik. Işte irtibatta olduğum arkadaşın açtığı konu [Satılık] i5 4690K sistem
Sistem güzel fakat güç kaynağı bronz sertifikalı elektrik faturanıza bu yansıyıcaktır.. Bunun dışında iyi bir sistem..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı