Yaklaşık 3 yıldır Monster'ın klavyesini kullanıyordum ve memnundum ancak şu birkaç gündür bazı tuşlar çalışmamaya başladı, benzer özelliklere sahip (switch ve ses çarkı gibi) ne şıklarım var?
Yaklaşık 3 yıldır Monster'ın klavyesini kullanıyordum ve memnundum ancak şu birkaç gündür bazı tuşlar çalışmamaya başladı, benzer özelliklere sahip (switch ve ses çarkı gibi) ne şıklarım var?
hocam biraz bağımsız olacak ama sizi yakalamışken sormak istiyorum mchose g75 pro klavyeden monsgeek m1 v5 modeline geçilir mi hangisinin switchi daha iyi sizce ?
Hocam VGN S99 önerebilirim tam boy kullandım güzeldi fakat artık tam boy pek sarmıyor ya
Hocam biraz bağımsız olacak ama sizi yakalamışken sormak istiyorum MCHOSE G75 Pro klavyeden Monsgeek M1 v5 modeline geçilir mi hangisinin switchi daha iyi sizce?