Snap tap, harici uygulamalar yoluyla yapılıyor diye hatırlıyorum ama diğer dediklerin zaten manyetik switchli klavyelerin özellikleri. O tarz özellikler arıyorsan fun60 , ace60 , ak680 max gibi modellere yönelebilirsin hocam.Hocam hiçbiri mi yok ya? Üzdü biraz.
Dediğin özellikler yok hocam maalesef.
X75'in soketleri biraz daha kaliteli ama aşırı bir fark yok arada. İkisi de kaliteli sayılır zaten. Hoşuna gideni al derim.
Snap tap, harici uygulamalar yoluyla yapılıyor diye hatırlıyorum ama diğer dediklerin zaten manyetik switchli klavyelerin özellikleri. O tarz özellikler arıyorsan FUN60, ace60, AK680 Max gibi modellere yönelebilirsin hocam.
Bana göre çok büyük avantajlar sağlamadığı için çok da gerekli değil. He bütçen yüksekse kaliteli olanlardan alırsın istiyorsan ama bu bütçelerdeki manyetikler ne kadar kaliteli olur bilemiyorum, bence mekaniklere yönelmek daha iyi olur bu bütçelerde.Hocam aslında MAD68 tarzı bir klavye güzel olur. Bildiğiniz bu özellikler dahilinde bir klavye var mıdır? Kaliteden çok ödün veriyorsak tekrar baştaki klavyelere döneceğim. Bütçe biraz artabilir. Aslında bu özellikler sizce ne kadar önemliki?
Manyetik switchli klavyelerdeki özellikler hocam. Şu videodan bakabilirsin istiyorsan manyetik switchli klavyelerin özelliklerine.Snap tap, hall effect, Rapid trigger ne oluyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.