3000 TL'ye mekanik klavye önerisi

AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye dediğim klavyenin sesi böyle bu pro bi düşük model videosu için bunu attım almayı düşünürseniz max'in linkini atarım farklı renkler ve desenli olanı da bulunuyor

birde seni uyarıyım mavi switch güzel ancak geceleri falan çok sesli oluyor daktilo gibi geliyor bu attığım klavye orta seviyede bir sese sahip bence senin sevebileceğin bir ses diye düşünmekteyim.

Bunda F'ler yok ben F'ler olsun istiyorum.

Bunda F'ler yok ben F'ler olsun istiyorum.

Yok yukarıda ayrı olması lazım oyun oynarken lazım oluyor F1 F2.
bu arkadaşın attıklarına bakın bunlarda gayet iyi

Hocalarım x75 mi daha iyi z75s mi? Siyah olması daha iyi benim için ama z75s ninde kasası güzel. Birde bunlarda snap tap,hall effect, rapid trigger dedikleri şeylerden varmı?

Hocalarım x75 mi daha iyi z75s mi? Siyah olması daha iyi benim için ama z75s ninde kasası güzel. Birde bunlarda snap tap,hall effect, rapid trigger dedikleri şeylerden varmı?
Dediğin özellikler yok hocam maalesef.
X75 in soketleri biraz daha kaliteli ama aşırı bir fark yok arada. İkisi de kaliteli sayılır zaten. Hoşuna gideni al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…