3000 TL'ye monitör dahil PC toplama

Levo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 3000TL ye oyun pc si toplamak istiyorum. Arma3 dayz dota2 tarzı oyunları rahatça oynayabileceğim sistem önerirmisiniz. Ilk kez pc toplama işine girdim bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Simdiden teşekkur ederim.

Son düzenleme:
Bu sisteme seçtiğiniz monitörü ekleyin.

toplama konusunda bilgim sıfır. bu parçaları internetten sipariş versem sorun çıkarmı yoksa mağazasına gidiptemi alayım.

Son düzenleme:
Arkadaşın topladığı sistem gayet iyi ancak 1-2 ekleme yapmak isterim.
GTX 950 yerine R9 380 almanız sizin için daha iyi olur. İnternetten en ucuz güvenilir sitelere bakıp R9 380 4G'nin en ucuzunu bulun ve alın.
RAM'ler yerine webdenal.com'dan Corsair 2666MHz 8GB RAM'leri almalısınız bence.
SSD bu bütçe için aslında alınması gereken bir şey ancak onu sonradan alıp R9 380 4G veya bütçeyi zorlayarak çok çok daha performanslı olan R9 380X 4G'yi almanız sizin için çok çok daha iyi olacaktır. Sonradan 250GB SSD takviyesi ile oyunlarınızı ve Windows'u SSD içine atıp asıl farkı ozaman yaşayabilirsiniz.

Yukarıdaki sistemi alacağım emin olmak istiyorum. Sizce iyimi? Tereddüt ediyorum kusura bakmayın. Birde bu parçaları evdemi toplayayım yoksa magazadamı toplattırayım.

Bu sistem daha perfonmanslı olacaktır. Sonradan SSD ekleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 3000TL.PNG
    36,7 KB · Görüntüleme: 335
Yukarıdaki sistemi alacağım emin olmak istiyorum. Sizce iyimi? Tereddüt ediyorum kusura bakmayın. Birde bu parçaları evdemi toplayayım yoksa magazadamı toplattırayım.
Hiç bilgin yoksa bence bilen birine toplattır.

Şuan toplattırabilecek hiç kimse yok

Buna bak.

Dosya Ekleri

• Yaz canavarı COMPLATE.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 253
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…