ASUS TUF Gaming VG279Q1R 68,58 cm (27 inç) monitör (Full HD, 144Hz, FreeSync Premium, Shadow Boost, 1 ms tepki süresi, HDMI, DisplayPort) siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Monitöre olan uzaklığın 60 CM'den az ise pikselleri görürsün. Benim uzaklığım 85-100 CM arası olduğundan 27" 1080P kullanıyorum çok rahat mesela. Büyük masaya geçince 24" küçük kalıyodu.
Piksel aralıkları daha büyük olduğu için pikseller gözükebilir. Tavsiyem 2.el QHD Monitör almanız yönünde. Geçen hafta 2400TL'ye 16 ay garantili 32" Samsung G5 aldım.
Piksel aralıkları daha büyük olduğu için pikseller gözükebilir. Tavsiyem 2.el QHD Monitör almanız yönünde. Geçen hafta 2400TL'ye 16 ay garantili 32" Samsung G5 aldım.
Hocam o monitörü 3000TL'ye görmüştüm daha demin fakat azıcık bir araştırmayla ghosting problemi olduğunu gördüm.Şuan ki monitörü 2.el almıştım ve eşyalarına iyi bakan bir oyuncu arkadaş denk gelmişti fakat şu zamanlarda okul varken 2.elle uğraşmak istemiyorum.
Hocam o monitörü 3000TL'ye görmüştüm daha demin fakat azıcık bir araştırmayla ghosting problemi olduğunu gördüm. Şu anki monitörü 2.el almıştım ve eşyalarına iyi bakan bir oyuncu arkadaş denk gelmişti fakat şu zamanlarda okul varken 2.elle uğraşmak istemiyorum.
Hocam sonradan 27inch monitör almaktan vazgeçtim.Ekran kartım 1650 olduğu sürece 2k ya da 4k monitör almam ve monitörü yakın kullanan biriyim yani bahsettiğiniz problemi kesinlikle yaşarım.Onun yerine 24inch alacağım.Ben iki tane buldum ama sizinde tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen.