3000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
3000

ereonimo

Hectopat
Daha fazla  
3K gibi bir bütçem var almışken iyisinden bir mouse almak istiyorum biraz araştırdım Scyrox V6 öneren çok gibi daha iyisi var mıdır yoksa alayım mı?

3K gibi bir bütçem var almışken iyisinden bir mouse almak istiyorum biraz araştırdım scyrox v6 öneren çok gibi daha iyisi var mıdır yoksa alayım mı?

Hocam scyrox V6 ile V8 arasında sadece şekil farkı var ikisi de iyidir eliniz büyük mü ve tutuş şekliniz nasıldır ona göre öneri yapabilirim.

Hocam scyrox V6 ile V8 arasında sadece şekil farkı var ikisi de iyidir eliniz büyük mü ve tutuş şekliniz nasıldır ona göre öneri yapabilirim.
palm tutuş diyorlar galiba elim ortalama büyüklükte sizce bu fiyata scyrox mu almalıyım yoksa farklı bi öneriniz var mıdır?

Palm tutuş diyorlar galiba elim ortalama büyüklükte sizce bu fiyata scyrox mu almalıyım yoksa farklı bir öneriniz var mıdır?

Hocam scyrox alınır bütçe artarsa ATK F1 leviathan alabilirsiniz bende bunları düşünüyorum. Bu fareleri swarcow incelemişti onlara bakın önce benim fikrim aklınıza yatarsa alırsınız pişman etmez diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı