ereonimo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 3K gibi bir bütçem var almışken iyisinden bir mouse almak istiyorum biraz araştırdım Scyrox V6 öneren çok gibi daha iyisi var mıdır yoksa alayım mı?
3K gibi bir bütçem var almışken iyisinden bir mouse almak istiyorum biraz araştırdım Scyrox V6 öneren çok gibi daha iyisi var mıdır yoksa alayım mı?
Rises Picopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #2 ereonimo dedi: 3K gibi bir bütçem var almışken iyisinden bir mouse almak istiyorum biraz araştırdım scyrox v6 öneren çok gibi daha iyisi var mıdır yoksa alayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam scyrox V6 ile V8 arasında sadece şekil farkı var ikisi de iyidir eliniz büyük mü ve tutuş şekliniz nasıldır ona göre öneri yapabilirim.
ereonimo dedi: 3K gibi bir bütçem var almışken iyisinden bir mouse almak istiyorum biraz araştırdım scyrox v6 öneren çok gibi daha iyisi var mıdır yoksa alayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam scyrox V6 ile V8 arasında sadece şekil farkı var ikisi de iyidir eliniz büyük mü ve tutuş şekliniz nasıldır ona göre öneri yapabilirim.
ereonimo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 Rises dedi: Hocam scyrox V6 ile V8 arasında sadece şekil farkı var ikisi de iyidir eliniz büyük mü ve tutuş şekliniz nasıldır ona göre öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... palm tutuş diyorlar galiba elim ortalama büyüklükte sizce bu fiyata scyrox mu almalıyım yoksa farklı bi öneriniz var mıdır?
Rises dedi: Hocam scyrox V6 ile V8 arasında sadece şekil farkı var ikisi de iyidir eliniz büyük mü ve tutuş şekliniz nasıldır ona göre öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... palm tutuş diyorlar galiba elim ortalama büyüklükte sizce bu fiyata scyrox mu almalıyım yoksa farklı bi öneriniz var mıdır?
Rises Picopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #4 ereonimo dedi: Palm tutuş diyorlar galiba elim ortalama büyüklükte sizce bu fiyata scyrox mu almalıyım yoksa farklı bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam scyrox alınır bütçe artarsa ATK F1 leviathan alabilirsiniz bende bunları düşünüyorum. Bu fareleri swarcow incelemişti onlara bakın önce benim fikrim aklınıza yatarsa alırsınız pişman etmez diye düşünüyorum.
ereonimo dedi: Palm tutuş diyorlar galiba elim ortalama büyüklükte sizce bu fiyata scyrox mu almalıyım yoksa farklı bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam scyrox alınır bütçe artarsa ATK F1 leviathan alabilirsiniz bende bunları düşünüyorum. Bu fareleri swarcow incelemişti onlara bakın önce benim fikrim aklınıza yatarsa alırsınız pişman etmez diye düşünüyorum.