Geliyor. Güzel bir mouse fakat aşırı hafif bende o mouseu kullanıyordum buna geçtim keşke biraz daha ağır bir mouse olsaymış daha iyi olurmuş.İyi akşamlar,
Mouse'um kırıldı. Son zamanlarda Mouse'lara bakıyorum. Arkadaşlarımın çoğu aşağıdaki fareyi almamı önerdi, ama pek bilemiyorum nasıldır:
VXE R1 Wireless Mouse
Şu anda Logitech G203 kullanıyorum. Aldığımdan beri pek memnun değilim açıkçası. Markacılık yapmanın da kötü bir şey olduğunu biliyorum, fakat yine de bilinen bir firma olursa iyi olur diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca, Wraith'teki Mouse'lardan birini alırsam hangi modeli seçmeliyim? Dongle yanında geliyor mu yoksa harici olarak mı almam gerekiyor?
İyi akşamlar,
Mouse'um kırıldı. Son zamanlarda Mouse'lara bakıyorum. Arkadaşlarımın çoğu aşağıdaki fareyi almamı önerdi, ama pek bilemiyorum nasıldır:
VXE R1 Wireless Mouse
Şu anda Logitech G203 kullanıyorum. Aldığımdan beri pek memnun değilim açıkçası. Markacılık yapmanın da kötü bir şey olduğunu biliyorum, fakat yine de bilinen bir firma olursa iyi olur diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca, Wraith'teki Mouse'lardan birini alırsam hangi modeli seçmeliyim? Dongle yanında geliyor mu yoksa harici olarak mı almam gerekiyor?
3K bütçeniz varsa R1 Pro yerine şunları tercih edebilirsiniz;İyi akşamlar,
VXE R1 Wireless Mouse
Ben şu anda Razer Viper V3 HyperSpeed kulalnıyorum ve memnunum pilli olması bir sorun yaratmadı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum pil yüzde 40'larda.
3K bütçeniz varsa R1 Pro yerine şunları tercih edebilirsiniz;
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Kablosuz Mouse
Fantech Helios 2 Pro S XD3v3 4K8K Wireless Mouse Benzersiz kalitesiyle, yüksek bağlantı hızıyla, uzun ömürlü switchleriyle ve özel dış kaplamasıyla Şimdi UluGames Stoklarında!!! Marka Fantech Model XD3v3 4K8K Desteklenen Bağlantılar Kablolu / 2.4Ghz (StrikeSpeed Wireless) / Bluetooth 5.3...ulugames.com.tr
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Pil ile 81 gram civarı oluyormuş ağır olmaz mı?
Hocam dongle ayrı almam gerekiyor mu dongle olmadan da stabil çalışıyor mu Wraith'in fareler.