3000 TL'ye Oyun için Sistem Toplama

Adamın işlemcisi i3 ise adam H100 aşığıysa yapacak bir şey yok biz de onun isteklerine göre tavsiyede bulunuyoruz. Haklısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın işlemcisi i3 ise adam H100 aşığıysa yapacak bir şey yok biz de onun isteklerine göre tavsiyede bulunuyoruz. Haklısın.
Lakin bunu alacak olan insana izah edebiliriz. H100i'nin hiç de aman aman bir artısı yok. Şahsen kullanmaktayım ve pişmanım açıkçası.

Intel işlemci alıp stok fan bile yeterliyken H100 soğutucu istemek. Bilmiyorum, yaşamak isterim o kafayı.

Arkadaşların topladığı sistemler çok güzel ama 3.000 TL'ye AMD tabanlı sistem toplamak haksızlık olur.

Overclock yapsın diye soğutucu ekledim ve işlemciyi ona göre seçtim.

SSD'yi sonra alsın toplu parası varken ekran kartı ve işlemciye abanmak lazım.

Son düzenleme:

Bilmediğimi nereden çıkardın anlamadım ? Sadece araştıracak zamanım yok o kadar

Intel işlemci alıp stok fan bile yeterliyken H100 soğutucu istemek. Bilmiyorum, yaşamak isterim o kafayı.
Eki Görüntüle 18440

Arkadaşım sana mı soracağım? Bilgisayarda hangi parçayı isteyip istemeyeceğimi ?toplanmıyorsa olmuyor toplanmıyor de çık git ! Saçma sapan konuşarak benim canımı sıkma.

OC yapılacak mıydı ?

Eğer yapılmayacak ise bu şekilde alınabilir. Ki daha iyisinin çıkması çok zor. Sorulara açığım. Aklınıza takılan bir şey varsa buyurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…