charlbre Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 129 18 Mart 2019 #11 mqnat3 dedi: Ultra olucak hali yok Genişletmek için tıkla... Hayır hayır ultranın bir düşüğünde yüksek ayarlarda Sırf ryzen 3 2200g apu'da ekran kartsız high ayarlarda 40-50 fps veriyor arkadaşlar çöp olarak bakmayın lütfen sisteme
mqnat3 dedi: Ultra olucak hali yok Genişletmek için tıkla... Hayır hayır ultranın bir düşüğünde yüksek ayarlarda Sırf ryzen 3 2200g apu'da ekran kartsız high ayarlarda 40-50 fps veriyor arkadaşlar çöp olarak bakmayın lütfen sisteme
CheyLoaN Megapat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 209 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2019 #12 charlbre dedi: Hayır hayır ultranın bir düşüğünde yüksek ayarlarda Sırf ryzen 3 2200g apu'da ekran kartsız high ayarlarda 40-50 fps veriyor arkadaşlar çöp olarak bakmayın lütfen sisteme Genişletmek için tıkla... Hangi Ram'ler ile?
charlbre dedi: Hayır hayır ultranın bir düşüğünde yüksek ayarlarda Sırf ryzen 3 2200g apu'da ekran kartsız high ayarlarda 40-50 fps veriyor arkadaşlar çöp olarak bakmayın lütfen sisteme Genişletmek için tıkla... Hangi Ram'ler ile?
Hernos.Design Kilopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2019 #13 CheyLoaN dedi: Low 1080p mi? Genişletmek için tıkla... Unlost Eco yu bende düşündüm ama 12 günde gelicek falan diyor kafam cok karıstı bir de daha parca falan ekleyemıyecegım yani gelecek için iyi bir pc olması lazım Birde Psu olmasını tercih etmiyorum
CheyLoaN dedi: Low 1080p mi? Genişletmek için tıkla... Unlost Eco yu bende düşündüm ama 12 günde gelicek falan diyor kafam cok karıstı bir de daha parca falan ekleyemıyecegım yani gelecek için iyi bir pc olması lazım Birde Psu olmasını tercih etmiyorum
E Efe E Hectopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 16 20 Mart 2019 #14 charlbre dedi: UNLOST ECO - inventus net aldım yaklaşık 5-6 gündür bende pubg performansı çok şaşırtıcı 70-80 fps alıyorum öneririm Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum unlost econun 16 gb ramli versiyonunu pc elinize geçene kadar bi sıkıntı oldumu
charlbre dedi: UNLOST ECO - inventus net aldım yaklaşık 5-6 gündür bende pubg performansı çok şaşırtıcı 70-80 fps alıyorum öneririm Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum unlost econun 16 gb ramli versiyonunu pc elinize geçene kadar bi sıkıntı oldumu
Hernos.Design Kilopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2019 #15 Efe E dedi: Bende almayı düşünüyorum unlost econun 16 gb ramli versiyonunu pc elinize geçene kadar bi sıkıntı oldumu Genişletmek için tıkla... Unlost eco artık satılmıyor kardeşim bitti
Efe E dedi: Bende almayı düşünüyorum unlost econun 16 gb ramli versiyonunu pc elinize geçene kadar bi sıkıntı oldumu Genişletmek için tıkla... Unlost eco artık satılmıyor kardeşim bitti