Y Yusuf Tokac Hectopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #1 Cok amatorum bu konuda ama elimden geldigince boyle bir sistem topladim. Sizce birsey degismesi gerekir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2015
Cok amatorum bu konuda ama elimden geldigince boyle bir sistem topladim. Sizce birsey degismesi gerekir mi ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2015 #2 Eleştirmeye nereden başlasam bilemedim. Bu sisteme göz atınız:
O omertuzun Hectopat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 11 18 Temmuz 2015 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et technopat in önerdiği sisteme bakabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et technopat in önerdiği sisteme bakabilirsin
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2015 #4 JaroxJamaica dedi: Eleştirmeye nereden başlasam bilemedim. Bu sisteme göz atınız: Eki Görüntüle 88474 Genişletmek için tıkla... Bu sistem güzel alınabilir. Tavsiye yapmaya gerek duymadım.
JaroxJamaica dedi: Eleştirmeye nereden başlasam bilemedim. Bu sisteme göz atınız: Eki Görüntüle 88474 Genişletmek için tıkla... Bu sistem güzel alınabilir. Tavsiye yapmaya gerek duymadım.
Y Yusuf Tokac Hectopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #5 JaroxJamaica dedi: Eleştirmeye nereden başlasam bilemedim. Bu sisteme göz atınız: Eki Görüntüle 88474 Genişletmek için tıkla... Ssd olsa guzel olmazmi sizce ? Ve sogutucuya gerek yok sanirsam cevaplarsaniz sevinirim.
JaroxJamaica dedi: Eleştirmeye nereden başlasam bilemedim. Bu sisteme göz atınız: Eki Görüntüle 88474 Genişletmek için tıkla... Ssd olsa guzel olmazmi sizce ? Ve sogutucuya gerek yok sanirsam cevaplarsaniz sevinirim.
joz3ff Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #6 Ssd olmasını istiyorsanız bu sistemi öneririm.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #7 İşlemci K serisi olmadığı için H97 tercih edilmeyebilir. Fakat kaliteli bir anakart olsun isterseniz olabilir.
İşlemci K serisi olmadığı için H97 tercih edilmeyebilir. Fakat kaliteli bir anakart olsun isterseniz olabilir.
joz3ff Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #8 adn1925 dedi: İşlemci K serisi olmadığı için H97 tercih edilmeyebilir. Fakat kaliteli bir anakart olsun isterseniz olabilir. Genişletmek için tıkla... K serisine Z97 anakartlar öneriliyor zaten hocam karıştırdınız sanırım ?
adn1925 dedi: İşlemci K serisi olmadığı için H97 tercih edilmeyebilir. Fakat kaliteli bir anakart olsun isterseniz olabilir. Genişletmek için tıkla... K serisine Z97 anakartlar öneriliyor zaten hocam karıştırdınız sanırım ?
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #9 H97 anakart ile O.C yapılabilir. Bu arada topladığınız sistemde belleklerin markası harici güzel.
joz3ff Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #10 adn1925 dedi: H97 anakart ile O.C yapılabilir. Bu arada topladığınız sistemde belleklerin markası harici güzel. Genişletmek için tıkla... H97 de g3258 harici overclock yapılmıyor diye biliyorum. Crucial de iyi bir marka. Yurtdışında da epey ünlü, ülkemizde adını pek duyuramadılar ama.
adn1925 dedi: H97 anakart ile O.C yapılabilir. Bu arada topladığınız sistemde belleklerin markası harici güzel. Genişletmek için tıkla... H97 de g3258 harici overclock yapılmıyor diye biliyorum. Crucial de iyi bir marka. Yurtdışında da epey ünlü, ülkemizde adını pek duyuramadılar ama.