E Efeeg Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Merhaba bütçem 2500-3000 TL arası maximum 3.5 olur.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 Oyuncu koltuğu değil de kesinlikle ofis koltuğu öneririm, daha konforlu daha ucuz.
E Efeeg Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 Önerbilirsiniz fark etmez yeter ki rahat olsun.
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.300 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 Hocam ofis koltuğu alın. İlla da oyuncu koltuğu alacaksanız hem terleten hem de terleyince mahvolan bir ürün alırsınız.
Hocam ofis koltuğu alın. İlla da oyuncu koltuğu alacaksanız hem terleten hem de terleyince mahvolan bir ürün alırsınız.
E Efeeg Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 Nisshin dedi: Hocam ofis koltuğu alın. İlla da oyuncu koltuğu alacaksanız hem terleten hem de terleyince mahvolan bir ürün alırsınız. Genişletmek için tıkla... Ofis koltuğuda olur sadece rahat olmasını istiyorum.
Nisshin dedi: Hocam ofis koltuğu alın. İlla da oyuncu koltuğu alacaksanız hem terleten hem de terleyince mahvolan bir ürün alırsınız. Genişletmek için tıkla... Ofis koltuğuda olur sadece rahat olmasını istiyorum.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #6 Açıkçası bu bütçede tam olarak markalı bir sandalye bulamadım ancak bu tarz sandalyeler hem rahat oluyor hem de serin tutuyor.
Açıkçası bu bütçede tam olarak markalı bir sandalye bulamadım ancak bu tarz sandalyeler hem rahat oluyor hem de serin tutuyor.
E Efeeg Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #7 Cheese Wizzard dedi: Açıkçası bu bütçede tam olarak markalı bir sandalye bulamadım ancak bu tarz sandalyeler hem rahat oluyor hem de serin tutuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam marka takıntım yok yeteerki rahat olsun
Cheese Wizzard dedi: Açıkçası bu bütçede tam olarak markalı bir sandalye bulamadım ancak bu tarz sandalyeler hem rahat oluyor hem de serin tutuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam marka takıntım yok yeteerki rahat olsun
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.300 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #8 Cheese Wizzard dedi: Açıkçası bu bütçede tam olarak markalı bir sandalye bulamadım ancak bu tarz sandalyeler hem rahat oluyor hem de serin tutuyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bu iyi.
Cheese Wizzard dedi: Açıkçası bu bütçede tam olarak markalı bir sandalye bulamadım ancak bu tarz sandalyeler hem rahat oluyor hem de serin tutuyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bu iyi.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #9 Seduna Thunder Pro kullanmıştım bir dönem. Ama bütçenizi aşıyor olabilir kaç TL tam bilmiyorum.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.881 Makaleler 3 Çözümler 9 29 Ağustos 2024 #10 Cheese Wizzard dedi: Açıkçası bu bütçede tam olarak markalı bir sandalye bulamadım ancak bu tarz sandalyeler hem rahat oluyor hem de serin tutuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ofis koltukları oyuncu koltuklarından daha mı rahat? 6000 TL bütçe ile Hawk'ın koltuğunu mu önerirsiniz yoksa o fiyatlarda bir ofis koltuğu mu?
Cheese Wizzard dedi: Açıkçası bu bütçede tam olarak markalı bir sandalye bulamadım ancak bu tarz sandalyeler hem rahat oluyor hem de serin tutuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ofis koltukları oyuncu koltuklarından daha mı rahat? 6000 TL bütçe ile Hawk'ın koltuğunu mu önerirsiniz yoksa o fiyatlarda bir ofis koltuğu mu?