3000 TL'ye PC Toplama

Arda kaymaz

Decapat
Malum dolar 5 TL'nin üstünde bu dönemde PC toplanır mı yoksa doların düşmesini mi beklemeliyim? 3000 TL gibi bir bütçem var. PC toplamak için beklemeli miyim ? PC öneriniz varsa önerirseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_3416.JPG

Dün gece böyle bir sistem topladım. Ve yarın sipariş geçicem. APU bir sistem. 3000 tl değerinde alınanilecek geleceği güzel bir işlemci ve anakart. Yakın zamanda değiştrilmeye ihtiyaçları olmaz. Bütçe sıkıntı olduğu için APU sistem tercih ettim. Sizde bu tarz bir tercih yapıp elran kartını ilerleyen zamanlarda bütçe ayırdığınızda alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 344502

Dün gece böyle bir sistem topladım. Ve yarın sipariş geçicem. APU bir sistem. 3000 tl değerinde alınanilecek geleceği güzel bir işlemci ve anakart. Yakın zamanda değiştrilmeye ihtiyaçları olmaz. Bütçe sıkıntı olduğu için APU sistem tercih ettim. Sizde bu tarz bir tercih yapıp elran kartını ilerleyen zamanlarda bütçe ayırdığınızda alabilirsiniz.
3000 TL gibi bir bütçeye RX570 sistem toplanıyorken bu sisteme 3000 TL vermek içler acısı olmuş biraz.
BOOST-GSR/R3 1300X/Sapphire Pulse RX570 OC 4GB /8GB DDR4/120GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Bunu al. SSD'si de var 3300 TL.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı