3000 TL'ye R5 2600 sistem yükseltme

Daha fazla  
Merhabalar, sistemimi yükseltmek istiyorum. CS:GO için 3000 TL gibi bir bütçem var. Sistemim:

CPU: AMD Ryzen 5 2600
GPU: MSI RX 580 8 GB OC Armor
RAM: Crucial Ballistix 16 GB RAM
Motherboard: ASUS Prime B450M-K
Power Supply: X-Power 650W 80+
HDD: 1TB
SSD: 128 GB

3000 TL'ye ne gibi bir değişiklik yapabilirim?

PSU değişebilir işlemci değiştirebilirsin yeni bir M.2 SSD alabilirsin ama sen işlemci tarafı ağır basan oyunlar oynuyorsun işlemcini yükseltip iyi bir soğutucu +PSU alman işine gelir.

Ekran kartı yükseltebilirsin.

Veya sonradan daha iyi bir ekran kartı takarım diyorsan 5600X alabilirsin.

Psuya güvenilir mi hocam?

PSU değişebilir işlemci değiştirebilirsin yeni bir M.2 SSD alabilirsin ama sen işlemci tarafı ağır basan oyunlar oynuyorsun işlemcini yükseltip iyi bir soğutucu +PSU alman işine gelir.
Açık açık adama psu değiştir yazmışsın. Sadece yorum yazmak için yorum yazmayalım insanlar burada yardım istiyor herkesin çarçur edecek parası olsa bize sorma zahmetine girmezler.

Gelelim konumuza bütçen kısıtlı olduğu için ekran kartı güncellemen yeterli. 5600xt bakabilirsin. Uygun olan modellerinden bir tane almanı tavsiye ediyorum.

Hocam sağolun cevabınız için. O ekran kartının yanında ASUS TUF GAMING B450M-PLUS II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400MHz(O.C.) M.2 Anakart - Vatan Bilgisayar şu Anakartı da alsam sistemimle uyumlu olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…