DVD Writer hariç hepsinin faturası mevcut. Yine DVD Writer hariç hepsinin kutusu ve kutu içeriği tam. Faturayla birlikte garanti belgeleri de yine kutuların içinde duruyor. Almaya karar veren arkadaşlara ad, soyad ve adres bilgilerimin de yazılı olduğu fatura tarama çıktılarını, detaylı kutu içeriği fotoğraflarını gönderebilirim. Ürünleri Temmuz 2014'te aldım. Hepsi aynı anda, aynı şubeden alındı. Herhangi bir bileşende, herhangi bir parçada en ufak bir yıpranma, deformasyon, çizik vs. söz konusu değildir. Sıfır ürünler olarak düşünebilirsiniz. Alındığı tarihten bu yana sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Gaziantep'te ikamet eden arkadaşlar gelip ürünü bizzat görebilirler. Yine Sahibinden vb. siteler üzerinden komisyonu ekleyerek ilan açabilirim.
Fiyat: 3000 TL. Pazarlık ve parça satışı yapılmayacaktır.
Parça satışı hem alıcı için daha pahalı olması, hem de ihtiyacım olan nakitin gecikmesi anlamına geliyor. O yüzden düşünmedim. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.
Site dışından bir alıcı için rezerve edildi. Şimdilik satıştan çekilmiştir.
Alıcı alışverişten vazgeçtiği için tekrar satıştadır. Parça satışı da yapılacaktır.