3000 TL'ye rahat mouse önerisi

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Selam arkadaşlar. 3000 TL'yi aşmayacak şekilde rahat mouse arıyorum. Rekabetçi oyunlarla pek aram yok, performans da önemli ama rahatlık daha önemli benim için. 8k fareler önermenize gerek yok sırf performansı iyi diye rahatlıktan kısmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

Selam arkadaşlar. 3000 TL'yi aşmayacak şekilde rahat mouse arıyorum. Rekabetçi oyunlarla pek aram yok, performans da önemli ama rahatlık daha önemli benim için. 8k fareler önermenize gerek yok sırf performansı iyi diye rahatlıktan kısmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
Senin adına rahat fareyi bulabilmemiz için tutuş şeklini ve elin kaç cm onu soylemen gerek

500 TL daha çıkarsanız OGM V2 Pro var, çıkamazsanız Fantech Helios II Pro S öneririm. Amaç ofis kullanımıysa işler değişir tabii.

Kusura bakmayın, 17cm el uzunluğum var, claw tutuyorum.

500 TL daha çıkarsanız OGM V2 Pro var, çıkamazsanız Fantech Helios II Pro S öneririm. Amaç ofis kullanımıysa işler değişir tabii.
Çıkamıyorum maalesef, aklımda bulunduracağım diğer modeli de.

Kusura bakmayın, 17cm el uzunluğum var, claw tutuyorum.

Çıkamıyorum maalesef, aklımda bulunduracağım diğer modeli de.
Claw tutuyorsanız Fantech Helios II Pro S'e bakabilirsiniz, Claw ve Palm için uygun. 17 cm ele palm biraz daha iyi gidiyor ama Claw için de uygun. Zowie S2 ile aynı shape'e sahip, klonu gibi bir şey.

Claw tutuyorsanız Fantech Helios II Pro S'e bakabilirsiniz, Claw ve Palm için uygun. 17 cm ele palm biraz daha iyi gidiyor ama Claw için de uygun. Zowie S2 ile aynı shape'e sahip, klonu gibi bir şey.
Kötü görünmüyor ama ergonomik açıdan daha mantıklı bir seçenek yok mudur? Bazılarında serçe parmak koymak için çıkıntı, baş parmak için girinti falan oluyor. O tarz modellerde daha rahat ediyorum genelde.

Kötü görünmüyor ama ergonomik açıdan daha mantıklı bir seçenek yok mudur? Bazılarında serçe parmak koymak için çıkıntı, baş parmak için girinti falan oluyor. O tarz modellerde daha rahat ediyorum genelde.
Kullanım ne için, nasıl olacak tam olarak?

Kullanım ne için, nasıl olacak tam olarak?
Hocam açıkçası fare ile pek oyun oynamıyorum. Oynadığımda da hikayeli oyunlar falan oluyor. Performans olarak tabii gecikmesi hissedilen bir şey istemiyorum ancak çok da üst düzey performans aramıyorum. Rahatlık olarak tatmin etsin istiyorum daha çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı