Moonstar_ka Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:40 #1 Selamlar, manyetik switch bir klavye almak istiyorum, bu tarz klavyeleri hiç kullanmadığım için pek bir bilgim yok. Ama bu tuşların yazısının altta olmasını seviyorum. Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch 8kHz Rapid Trigger Mekanik Klavye - RGB, Hot-Swappable - Fiyatı, Yorumları https://www.hepsiburada.com/aula-he...yesi-siyah-p-HBCV00009WCIQS?magaza=Teknostore Bu bulduğum iki tanesi güzel gibi geldi ama siz nedersiniz bilmiyorum. Bana bunlar gibi bir şey bulabilirseniz sevinirim.
Selamlar, manyetik switch bir klavye almak istiyorum, bu tarz klavyeleri hiç kullanmadığım için pek bir bilgim yok. Ama bu tuşların yazısının altta olmasını seviyorum. Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch 8kHz Rapid Trigger Mekanik Klavye - RGB, Hot-Swappable - Fiyatı, Yorumları https://www.hepsiburada.com/aula-he...yesi-siyah-p-HBCV00009WCIQS?magaza=Teknostore Bu bulduğum iki tanesi güzel gibi geldi ama siz nedersiniz bilmiyorum. Bana bunlar gibi bir şey bulabilirseniz sevinirim.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.505 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye Dün 19:54 #2 MCHOSE Ace68 E-sport Black Topographic Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr
MCHOSE Ace68 E-sport Black Topographic Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr
Moonstar_ka Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:06 #3 Leon Dayı dedi: MCHOSE Ace68 E-sport Black Topographic Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yani tabii güzelmiş fakat bütçemi aşıyor maalesef, yine de teşekkürler.
Leon Dayı dedi: MCHOSE Ace68 E-sport Black Topographic Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yani tabii güzelmiş fakat bütçemi aşıyor maalesef, yine de teşekkürler.