efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.532 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #11 Prime Ghost dedi: Hayır hocam. Asrocool VX Plus 500W alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyem 500 serisi almamanız yaşamadığım kalmadı bu kartla WattMan'dan bıkmıştım sizin yerinize olsam GTX1660S alırdım.
Prime Ghost dedi: Hayır hocam. Asrocool VX Plus 500W alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyem 500 serisi almamanız yaşamadığım kalmadı bu kartla WattMan'dan bıkmıştım sizin yerinize olsam GTX1660S alırdım.
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #12 efebatiin dedi: Hocam tavsiyem 500 serisi almamanız yaşamadığım kalmadı bu kartla WattMan'dan bıkmıştım sizin yerinize olsam GTX1660S alırdım. Genişletmek için tıkla... Onada bütçe yetmiyor işte, siz ne zaman aldınız hocam kartınızı 2 yıl kullandım hiç bir sorun yaşamadım diyen var sanırım bu seri şans işi.
efebatiin dedi: Hocam tavsiyem 500 serisi almamanız yaşamadığım kalmadı bu kartla WattMan'dan bıkmıştım sizin yerinize olsam GTX1660S alırdım. Genişletmek için tıkla... Onada bütçe yetmiyor işte, siz ne zaman aldınız hocam kartınızı 2 yıl kullandım hiç bir sorun yaşamadım diyen var sanırım bu seri şans işi.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.532 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #13 Prime Ghost dedi: Onada bütçe yetmiyor işte, siz ne zaman aldınız hocam kartınızı 2 yıl kullandım hiçbir sorun yaşamadım diyen var sanırım bu seri şans işi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kesinlikle şans işi Şunları bir inceleyin hocam isterseniz
Prime Ghost dedi: Onada bütçe yetmiyor işte, siz ne zaman aldınız hocam kartınızı 2 yıl kullandım hiçbir sorun yaşamadım diyen var sanırım bu seri şans işi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kesinlikle şans işi Şunları bir inceleyin hocam isterseniz
K klamontecarlo Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2025 #14 Bence de Gtx 1660 daha mantıklı.