zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 21 Temmuz 2022 #11 Efe6761 dedi: Yani yanlış anlama usta bulup alsam öyle yazardım ama hep aynı herkes Zonguldak dayım ben Genişletmek için tıkla... Ben ankaradayım büyükşehir olduğu için bulmam kolay. Sahibinden de anlaşırsın birisiyle paramgüvende ile alabilirsin.
Efe6761 dedi: Yani yanlış anlama usta bulup alsam öyle yazardım ama hep aynı herkes Zonguldak dayım ben Genişletmek için tıkla... Ben ankaradayım büyükşehir olduğu için bulmam kolay. Sahibinden de anlaşırsın birisiyle paramgüvende ile alabilirsin.
E Efe6761 Femtopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #12 zod1ax dedi: Ben ankaradayım büyükşehir olduğu için bulmam kolay. Sahibinden de anlaşırsın birisiyle paramgüvende ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arayıştayım heryerden
zod1ax dedi: Ben ankaradayım büyükşehir olduğu için bulmam kolay. Sahibinden de anlaşırsın birisiyle paramgüvende ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arayıştayım heryerden
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 21 Temmuz 2022 #13 Efe6761 dedi: Arayıştayım heryerden Genişletmek için tıkla... Sahibinden de pek uygun ilan yok ama letgoda daha çok var. Orda biriyle anlaşıp sahibinden param güvende ile satması için ikna edebilirsin.
Efe6761 dedi: Arayıştayım heryerden Genişletmek için tıkla... Sahibinden de pek uygun ilan yok ama letgoda daha çok var. Orda biriyle anlaşıp sahibinden param güvende ile satması için ikna edebilirsin.
E Efe6761 Femtopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #14 zod1ax dedi: Sahibinden de pek uygun ilan yok ama Letgo'da daha çok var. Orada biriyle anlaşıp sahibinden Param Güvende ile satması için ikna edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen ya da dolap gibi yerlerden rica ediyorum genelde
zod1ax dedi: Sahibinden de pek uygun ilan yok ama Letgo'da daha çok var. Orada biriyle anlaşıp sahibinden Param Güvende ile satması için ikna edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen ya da dolap gibi yerlerden rica ediyorum genelde
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 21 Temmuz 2022 #15 Efe6761 dedi: Aynen ya da dolap gibi yerlerden rica ediyorum genelde Genişletmek için tıkla... Orası da olur umarım bulursun dostum. Sıfır fiyatından pahalı yazan çok var ama hakkıyla piyasasını yazan insanlarda var. 1.5 ay önce DDR3 ramlerimi elden çıkarmıştım denk gelsek sana satardım. 230TL'ye satmıştım 8GB tek slot ram.
Efe6761 dedi: Aynen ya da dolap gibi yerlerden rica ediyorum genelde Genişletmek için tıkla... Orası da olur umarım bulursun dostum. Sıfır fiyatından pahalı yazan çok var ama hakkıyla piyasasını yazan insanlarda var. 1.5 ay önce DDR3 ramlerimi elden çıkarmıştım denk gelsek sana satardım. 230TL'ye satmıştım 8GB tek slot ram.