3000 TL'ye Sistem Toplama

bence o makıneye kınston 120 gb ssd eklemelısın.wındowsu ssdye kurup 1-2 de devamlı oynadıgın oyunları yuklersın ssd sıstemı cok hızlandırıyor.

çok iyi bir şey dediniz Huges De pavyen teşekkürler.anakartın gamer serisi olması gerekli midir yoksa h81 düz mü almalıyım gamer serisi olursa ne katkısı olur ? ve işlemci olarak 4460 ve 4590 arasinda 60 lira bi fark var buna değer dediler ama bana katkısı olacak mıdır 4590 ın ve monitörüm hakkında başka monitör alınabilir mi ?

İ5 4460, O.C edilebilir olmadığı için H81 anakart işinizi görecektir. İ5 4460 ile İ5 4590 arasında toplam yükte biraz fark olduğu doğru ama bu farkı GTX 970 ile oyunlarda hissetmeziniz. Monitöre gelecek olursak, o fiyata daha iyi monitörler bulmak mümkün.

r9 285 powercolor ekran kartı alıcam. gtx970 bütçem hiç yok. kasa olarak z11 alıyorlar bende mi alsam diyorum ve gaming kartların özelliklerinde 7.1 ses sistemi özelliğini gördüm kulakliğim trust gtx340 7.1 surrond bir kulaklik kendi içinde ses kartlı gaming serisi almak dahamı mantıklı yoksa düz bir anakartmı sabahın bu vaktinde sağ olum

anakartımı değişmeli miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…