3000 TL'ye sistem toplama

enesecel

Hectopat
Daha fazla  

Bu sistemle cs:go'yu en yüksek ayarlarda kasmadan ısınmıdan ve diğer oyunlarıda (GTA 5, BF,COD gibi) orta seviyede kasamdan ısınmadan açsın istiyorum. Sistem istediğimi karşılar mı ve parçalar kasaya sığar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fulhd de ultra ayarlarda oyun keyfi yaşarsınız (GTA 5,BF,COD) bu oyunları ise değil orta seviye ultra oynarsın.İstersen işlemciyi i5 4460 yapıp ssd alabilirsin.Parçalar ise kasaya rahatlıkla sığar.

ssd yi 1-2 ay sonra alıcam dediğiniz gibiyse bu sistemi alıcam.peki gtx 970 yerine gtx 960 olsa nasıl olurdu.

Gtx 970 şu an çok güçlü bir kart.Kesinlikle gtx 970 alın uzu bir süre üzmez seni bu kart.

bu sisteme monitör ekleyince fiyatı aşıyo oyüzden gtx 960 eklersem nasıl olacağını sordum.

bence kasayı daha ucuz seçerek diğer parçalara yatırım yapabilirsin mOnitör falan işte

bulabildiğim en kaliteli ve ucuz kasaydı ondan seçtim birde gtx970 alsam anakart sorun çıkartırmı yoksa anakart yetermi.

peki gtx 960 alsam gt5,bf,cod gibi oyunları kasmadan high da oynayabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…