3000 TL'ye SSD önerisi

Bütçe
2500-3000

Dusties

Decapat
Daha fazla  
Anakart
Asus Prime B450 Plus
Elimde Adata Swordfish 500GB SSD ve 2TB Seagate Barracuda HDD var. Oyunlar için çok sıkıntı yaratıyor bu durum. 2500 ila 3000 lira arası 1TB M.2 SSD bakıyorum ve Amazon'da şu an kasım indirimi dolayısıyla Samsung 970 EVO Plus ve Kingston KC3000 çok iyi fiyata inmiş fakat ben hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. Çünkü anakartım PCI-e 3.0 desteklediğinden ötürü iki üründen de hemen hemen aynı performansı alacağım. Fiyatları birbirine çok yakın ve hangi diski almalıyım karar veremedim. Kingston alayım geleceğe yatırım olsun diyorum sonra Samsung'un yazılımı güzel diyorum kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Başka SSD önerilerine de açığım ama sanırım bu ikisinden birini alacağım.

Son düzenleme:
Hocam KC3000 ile arasında aman aman bir fark var mıdır? Yok ise Amazon'da 2700 civarına KC3000 almayı düşünüyorum 3000 lira bandına çıkmak istemediğimden.

Hocam sanırım bu linkteki 500GB.
Doğru 500müş özür dilerim tebilondan alın hocam. Renegade serisi, KC3000'e kıyasla TBW ömrü olarak ve kontrolcü çip olarak daha kaliteli uzun ömürlü.

Doğru 500müş özür dilerim Tebilon'dan alın hocam. Renegade serisi, KC3000'e kıyasla TBW ömrü olarak ve kontrolcü çip olarak daha kaliteli uzun ömürlü.

Anakartım bu diskin yarı performansını verecek ve Kingston SSD Manager pek hoşuma gitmedi. Bunlara rağmen alınır mı? Bir de Tebilon'u hiç duymadım güvenilir mi hocam?

Anakartım bu diskin yarı performansını verecek ve Kingston SSD Manager pek hoşuma gitmedi. Bunlara rağmen alınır mı? Bir de Tebilon'u hiç duymadım güvenilir mi hocam?
Değer hocam uzun ömürlü bir ssd olduğundan sistem yükseltmesi yapınca bu ssd'yi kullanırsınız. Arada 970 evo ile arasındaki 300 lira fark için Kingston değer. Tebilon güvenilirdir. İstanbulda mağazaları mevcuttur tıpkı itopya gibi. Ayrıca çoğu youtuber tebilon ile işbirlikli sistem hazırlıyor.
En son 5 gün önce Recep Baltaş hazırladı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 570 lira var Samsung ile Renegade arasında ama olsun değer diyorsanız sıkıntı yok. Amazon'da Renegade 3100 lira şu anda 1 tane stok kalmış acele edip Nays kart ile alıp daha ucuza getirmeyi düşünüyorum teşekkür ederim.
Olur hocam amazondaki satıcıda incehesap o da güvenilir bir satıcı.

Olur hocam Amazon'daki satıcıda İncehesap o da güvenilir bir satıcı.

Hocam yardımlarınız için sağ olun ödemeyle alakalı biraz uğraş sonucu alabildim tami kart ile. Eğer dedikleri olursa 500 lira cashback gelecek 2600 liraya almış olacağım🙂

Bir de hocam ben PCI-e dönüştürücü aldım soğutuculu, elimdeki Adata'yı ona takıp yeni aldığımı M.2 portuna takayım Windows'u da ona taşıyayım değil mi?

Hocam yardımlarınız için sağ olun ödemeyle alakalı biraz uğraş sonucu alabildim tami kart ile. Eğer dedikleri olursa 500 lira cashback gelecek 2600 liraya almış olacağım🙂

Bir de hocam ben PCI-e dönüştürücü aldım soğutuculu, elimdeki Adata'yı ona takıp yeni aldığımı M.2 portuna takayım Windows'u da ona taşıyayım değil mi?
evet öyle yapın hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı