3000 TL'ye SteelSeries Artics 1 Wireless alınır mı?

Bütçe
3000

BARIŞ AKARSU

Kilopat
Yer
Amasra
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:Asus Prime B450M- K II
İşlemci:AMD ryzen 5 5600x
Ram:Apacer Panther Black-Gold 16GB DDR4 3200MHz
Ekran kartı:Asus Dual rtx 4070 12 gb Evo Oc
Ssd:Apacer AS2280P4X-1 PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD
İşlemci soğutucu:DeepCool AK620 Digital BK
Meslek
Sanatçı

En iyisi bu bende bunu alacağım bu hafta almak içinde önem göster çünkü maaş yüzünden zam gelecek en az 3.5-4K olur bu

En iyisi bu bende bunu alacağım bu hafta almak içinde önem göster çünkü maaş yüzünden zam gelecek en az 3.5-4K olur bu.

Şu an sepete ekledim sipariş vereceğim.

En iyisi bu bende bunu alacağım bu hafta almak içinde önem göster çünkü maaş yüzünden zam gelecek en az 3.5-4K olur bu.

O bütçede en iyisi o değil.

Şu an sepete ekledim sipariş vereceğim.

Hocam Artics 1 gerek malzeme kalitesiyle, gerekde rahatlık konusunda çok kötü. Razer daha iyi.

Baracuda daha iyi gibi sipariş vedim şimdi değerlendirmemi buraya yazacağım.

Kulaklık bugün elime ulaştı güzel bir kulaklık ama kafama oturmadı çünkü çok küçük çıktı iade edeceğim daha büyük bir kulaklık önermen lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    14,8 KB · Görüntüleme: 45
Barracuda'da versiyon yılına dikkat etmenizi öneririm. Bu konuyla ilgili bir araştırma yapın. 2022 ile 2023 versiyon arasında farklılık vardı galiba bir arkadaşımdan duymuştum.

Barracuda'da versiyon yılına dikkat etmenizi öneririm. Bu konuyla ilgili bir araştırma yapın. 2022 ile 2023 versiyon arasında farklılık vardı galiba bir arkadaşımdan duymuştum.

Vallahi bugün elime ulaştı yarın iade edeceğim kafamdan geçmedi bile Trendyol da Vatan Computer satıyordu.

Vallahi bugün elime ulaştı yarın iade edeceğim kafamdan geçmedi bile Trendyol da Vatan Computer satıyordu.

Almadan önce boyutlarını araştırın hocam ters bir firmaya gelirsiniz iade almazlar falan. Bu iki ürüne bakmanızı tavsiye derim. Ölçüleriyle alakalı bilgim yok.

Corsair Void RGB Elite Wireless premium​

HyperX Cloud Flight​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…