E egesantos Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 40 16 Haziran 2023 #11 Hyuuga Neji dedi: Custom yapabilir misiniz? O paraya çok iyi bir Custom yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor en ufak bir fikrim yok
Hyuuga Neji dedi: Custom yapabilir misiniz? O paraya çok iyi bir Custom yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor en ufak bir fikrim yok
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #12 egesantos dedi: Oyun ve günlük kullanım Genişletmek için tıkla... İlla bilindik olsun dersen Omnipoint switch için tercih edilebilir: SteelSeries Apex Pro Ingilizce RGB Mekanik TKL Gaming Klavye | ITOPYA SteelSeries Apex Pro Ingilizce RGB Mekanik TKL Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SSK64739 ITOPYA'da www.itopya.com
egesantos dedi: Oyun ve günlük kullanım Genişletmek için tıkla... İlla bilindik olsun dersen Omnipoint switch için tercih edilebilir: SteelSeries Apex Pro Ingilizce RGB Mekanik TKL Gaming Klavye | ITOPYA SteelSeries Apex Pro Ingilizce RGB Mekanik TKL Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SSK64739 ITOPYA'da www.itopya.com
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 17 Haziran 2023 #13 knowledgeworker dedi: Apex 3 US Water Resistant Whisper Quiet Keyboard with RGB Lighting steelseries.com Apex 3 US Water Resistant Whisper Quiet Keyboard with RGB Lighting steelseries.com Genişletmek için tıkla... Değişik işlerle uğraşmanıza gerek yok. Bu bütçeye gayet iyi bir klavye alınabilir. Yukarıdaki yorumumu dikkate alabilirsiniz.
knowledgeworker dedi: Apex 3 US Water Resistant Whisper Quiet Keyboard with RGB Lighting steelseries.com Apex 3 US Water Resistant Whisper Quiet Keyboard with RGB Lighting steelseries.com Genişletmek için tıkla... Değişik işlerle uğraşmanıza gerek yok. Bu bütçeye gayet iyi bir klavye alınabilir. Yukarıdaki yorumumu dikkate alabilirsiniz.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #14 egesantos dedi: Nasıl yapılıyor en ufak bir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Sözlü olmasa da yazılı şekilde söyleyebilirim. Switch, kasa ve Keycaps'leri siz seçiyorsunuz.
egesantos dedi: Nasıl yapılıyor en ufak bir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Sözlü olmasa da yazılı şekilde söyleyebilirim. Switch, kasa ve Keycaps'leri siz seçiyorsunuz.
EgeToy Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #15 egesantos dedi: Oyun ve günlük kullanım Genişletmek için tıkla... küçük %60 klavyemi yoksa büyük klavyemi tercih ediyorsun?
egesantos dedi: Oyun ve günlük kullanım Genişletmek için tıkla... küçük %60 klavyemi yoksa büyük klavyemi tercih ediyorsun?
E egesantos Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 40 17 Haziran 2023 #16 knowledgeworker dedi: Değişik işlerle uğraşmanıza gerek yok. Bu bütçeye gayet iyi bir klavye alınabilir. Yukarıdaki yorumumu dikkate alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam membran klavye almak istemiyorum EgeToy dedi: küçük %60 klavyemi yoksa büyük klavyemi tercih ediyorsun? Genişletmek için tıkla... Numpad olmasa da olur ama çok sıkışık klavyeleri sevmiyorum genelde.
knowledgeworker dedi: Değişik işlerle uğraşmanıza gerek yok. Bu bütçeye gayet iyi bir klavye alınabilir. Yukarıdaki yorumumu dikkate alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam membran klavye almak istemiyorum EgeToy dedi: küçük %60 klavyemi yoksa büyük klavyemi tercih ediyorsun? Genişletmek için tıkla... Numpad olmasa da olur ama çok sıkışık klavyeleri sevmiyorum genelde.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 17 Haziran 2023 #17 Sessiz olmasını istiyorsanız bu tür ürünlerle rahat edersiniz. Ayrıca Steelseries'in membrane ürünleri de gayet iyidir.
Sessiz olmasını istiyorsanız bu tür ürünlerle rahat edersiniz. Ayrıca Steelseries'in membrane ürünleri de gayet iyidir.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #18 egesantos dedi: Hocam membran klavye almak istemiyorum Numpad olmasa da olur ama çok sıkışık klavyeleri sevmiyorum genelde. Genişletmek için tıkla... Custom yapalım hocam. Her şeyi siz seçeceksiniz bütün her şey için öneri yapacağım.
egesantos dedi: Hocam membran klavye almak istemiyorum Numpad olmasa da olur ama çok sıkışık klavyeleri sevmiyorum genelde. Genişletmek için tıkla... Custom yapalım hocam. Her şeyi siz seçeceksiniz bütün her şey için öneri yapacağım.
E egesantos Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 40 17 Haziran 2023 #19 Hyuuga Neji dedi: Custom yapalım hocam. Her şeyi siz seçeceksiniz bütün her şey için öneri yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eğlenceli gözüküyor ama fazla uğraşmak istemiyorum açıkçası
Hyuuga Neji dedi: Custom yapalım hocam. Her şeyi siz seçeceksiniz bütün her şey için öneri yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eğlenceli gözüküyor ama fazla uğraşmak istemiyorum açıkçası
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #20 Kasa olarak GMK67 öneriyorum. 24.66AU $ 54% OFF|GMK67 özelleştirilmiş mekanik klavye Bluetooth 2.4G kablosuz çalışırken değiştirilebilir masaüstü dizüstü PC için özelleştirilmiş mekanik klavye| | - AliExpress Switch olarak KTT'nin bütün Switch'lerini öneriyorum. Sesini beğendiğinizi alabilirsiniz. 0.58AU $ 95% OFF|Toptan KTT anahtarı lineer dokunsal Kang beyaz V3 çilek nane sevgilim gül şeftali Matcha mekanik klavye anahtarları için| | - AliExpress YouTube'da GMK67 ile bir sürü ses testi bulabilirsiniz. Keycaps olarak Clone GMK Keycaps'leri önereceğim, istediğinizi alabilirsiniz. 30.53AU $ 43% OFF|KBDiy GMK klavye tuş klon Olivia Arctic kırmızı mavi samuray sevgilim Rudy OEM profil çift atış PBT Keycaps Mechanicla için klavye| | - AliExpress
Kasa olarak GMK67 öneriyorum. 24.66AU $ 54% OFF|GMK67 özelleştirilmiş mekanik klavye Bluetooth 2.4G kablosuz çalışırken değiştirilebilir masaüstü dizüstü PC için özelleştirilmiş mekanik klavye| | - AliExpress Switch olarak KTT'nin bütün Switch'lerini öneriyorum. Sesini beğendiğinizi alabilirsiniz. 0.58AU $ 95% OFF|Toptan KTT anahtarı lineer dokunsal Kang beyaz V3 çilek nane sevgilim gül şeftali Matcha mekanik klavye anahtarları için| | - AliExpress YouTube'da GMK67 ile bir sürü ses testi bulabilirsiniz. Keycaps olarak Clone GMK Keycaps'leri önereceğim, istediğinizi alabilirsiniz. 30.53AU $ 43% OFF|KBDiy GMK klavye tuş klon Olivia Arctic kırmızı mavi samuray sevgilim Rudy OEM profil çift atış PBT Keycaps Mechanicla için klavye| | - AliExpress