3000 TL'ye Vatan Bilgisayar'dan PC Toplama

FurkanB42

Hectopat
3000 TL bütçem var 1 TL bile artıramam. Bilgili arkadaşların bana Vatan Bilgisayar'dan monitörsüz sistem toplamasını rica ediyorum. İşlemci AMD veya Intel olmasının bir önemi yok. Hangisi daha fazla performans verecekse o olsun. HDD'ye gerek yok. Ekran kartı mümkünse Nvidia olsun. Özellikle Nvidia istememin sebebi İleride 2000 TL'ye G-Sync monitör almayı düşünüyorum. Monitör olarak şunu düşündüm:

AOC 24" G2460PG 1ms 144Hz G-SYNC DPort USB 3.0 GAMING MONİTÖR

Zaten en ucuz G-Sync monitör bu. Şimdiye kadar hep ekran yırtılması beni deli etti paraya kıyıp bu monitörü almayı düşünüyorum. Saçma V-SNYC ayarını açtığımda ekrandaki yırtılmalar her ne kadar düzelse de bu sefer mouseda gecikme sorunları oluşuyordu. Özellikle CS:GO'da mouse 2 saniye gecikmeli süzüle süzüle geliyordu. Bu da saliselerin önemli olduğu FPS oyunlarında çok can sıkıcı. O yüzden ekran kartı lütfen Nvidia olsun. Şimdiden teşekkürler..
Yardımcı olacak yok mu? :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan şart olmasa diğer sitelerden daha iyi sistemler toplayabilirdi arkadaşlar. Vatan kümeyi daraltıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…