3000 TL'ye Xbox Series S için monitör tavsiyesi

Tensee

Decapat
Daha fazla  
Bütçe 3-4K arası. Başlıktaki gibi Xbox Series S için monitör lazım.

Benim kullandığım Dell monitör var ama şu anda satışı yok Fakat şunu söyleyebilirim. Series S için çok yüksek özelliklere sahip bir monitöre girilmez. 144hz 1080p gayet idealdir.

Lenovo G24'de bakılabilir. Bir de
Asus Tuf Gaming vg249q1a ama bu bütçenin biraz üzerinde olabilir.

75 Hz düşük kalır hocam, S için. Ayrıca Samsung'da ghosting nedeni ile iade çok fazla. Bu bütçeye 144 Hz almak daha mantıklı.

75 Hz düşük kalır hocam, s için. Ayrıca Samsung'da ghosting nedeni ile iade çok fazla. Bu bütçeye 144 Hz almak daha mantıklı.

75Hz'nin gündelik oyunlarda iş göreceğini düşünüyorum ha tabii rekabetçi oyunlarda zayıf kalabilir.
Ayrıyeten bütçeyi 500TL aştığı için 144Hz 27 öneremedim.
Sizin önerdiğiniz model gayet güzel ama 24 inç konsol konforluğunu bozdurmak zorunda bırakıyor.

Bu kişiden kişiye değişir. Nasıl bir pozisyonda oynayacağını sen bilemezsin.
Ayrıca attığın modelin renkleri biraz kötü.

Bütçedeki 144Hz'ler VA panel, hatta VA bile yok 100-200TL aşması gerekiyor VA için. Ayrıca oyun için 144Hz VA alınmaz.

Bütçedeki 144Hz'ler VA panel, hatta VA bile yok 100-200TL aşması gerekiyor VA için. Ayrıca oyun için 144Hz VA alınmaz.
Orası öyle ama Series S için en uygun ayarlar 1080p 144hz bu en uygun oyun akışını sunar. 2k ve 165hz ona çok fazla. 75hz ise az gelir. Bu yüzden 144Hz önerdim.

Bu kişiden kişiye değişir. Nasıl bir pozisyonda oynayacağını sen bilemezsin.

"Burada zaten kesinlikle benim dediğim gibi oynanır",demiyorum.
Ama konsolların yapılış amacına göre bir monitör önermek daha doğru olur.
Ne kadar e-spor oyuncu modunda oturursa otursun, insan bu cihazı alınca ister yatarak ister ayakta isterse 5 metre geriden bakarak oynamak ister.
Bu yüzden minimum 27 almak gerekir.

Ya masası küçükse? Ya yakından bakıyorsa?

Sizin düşünceniz böyle. Ben konsolların oynanacağı monitörlerin daha iyi renk kalitesine sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta profesyonel rekabetçi oynayacak değil ya. Hikayeli oyun için renkler de önemlidir.
Ayrıca 27 inç ve 24 inç arasında 5-6 cm fark oluyor.

Hocam ekran 27 inç 144 hz olursa daha iyi olur . Sanırım bütçeyi arttırmam gerekiyor 27 inç 144 hz f/p monitör var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…