30000-35000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
35000

Mustafa Karakoç

Hectopat
Merhaba kuzenlerim için bir bilgisayar toplayacağız aşağıda bıraktığım sistem alınır mı? Alınır ise monitör önerilerinizi bekliyorum. Bu arada kasayı değiştireceğim.

Merhaba kuzenlerim için bir bilgisayar toplayacağız aşağıda bıraktığım sistem alınır mı? Alınır ise monitör önerilerinizi bekliyorum. Bu arada kasayı değiştireceğim.
Hocam şuanda fazla bilgim yok piyasa hakkında ama hazır kasa almak yapman gereken son şey olur kesinlikle, hazır kasalara fazladan para vermek yerine ya kendin toplarsın yada şuan monster abra a5 20.2 çok güzel fiyata satılıyor benim t7 20.5i satabilsem alırdım bedava fiyata satılıyor v20.2

Hocam şu anda fazla bilgim yok piyasa hakkında ama hazır kasa almak yapman gereken son şey olur kesinlikle, hazır kasalara fazladan para vermek yerine ya kendin toplarsın ya da şu an Monster Abra A5 20.2 çok güzel fiyata satılıyor benim T7 20.5i satabilsem alırdım bedava fiyata satılıyor v20.2

Neden Monster laptop alayım dostum masaüstü sistem attım?

Hocam VRAM konusuna pek takılmıyorum 16 GB olması önemli değil sistem her konuda Vatan'dan daha kötü bence ekran kartı hariç.

Hocam o da bir tercih fakat ileride sorun çıkarabilir 8 GB VRAM.

Monitor dahil mi?

Dahil degilse buna bakabilirsiniz, QHD monitor varsa oyle kullanilmali. GPU odakli bir sistem ve evet, islemci dusuk kalıyor ama QHD kullanacaksaniz; neden olmasin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı