Merhaba kuzenlerim için bir bilgisayar toplayacağız aşağıda bıraktığım sistem alınır mı? Alınır ise monitör önerilerinizi bekliyorum. Bu arada kasayı değiştireceğim.
Sinerji Mercury Ryzen 5 5600X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Merhaba kuzenlerim için bir bilgisayar toplayacağız aşağıda bıraktığım sistem alınır mı? Alınır ise monitör önerilerinizi bekliyorum. Bu arada kasayı değiştireceğim.
Sinerji Mercury Ryzen 5 5600X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam şuanda fazla bilgim yok piyasa hakkında ama hazır kasa almak yapman gereken son şey olur kesinlikle, hazır kasalara fazladan para vermek yerine ya kendin toplarsın yada şuan monster abra a5 20.2 çok güzel fiyata satılıyor benim t7 20.5i satabilsem alırdım bedava fiyata satılıyor v20.2
Hocam şu anda fazla bilgim yok piyasa hakkında ama hazır kasa almak yapman gereken son şey olur kesinlikle, hazır kasalara fazladan para vermek yerine ya kendin toplarsın ya da şu an Monster Abra A5 20.2 çok güzel fiyata satılıyor benim T7 20.5i satabilsem alırdım bedava fiyata satılıyor v20.2
Dahil degilse buna bakabilirsiniz, QHD monitor varsa oyle kullanilmali. GPU odakli bir sistem ve evet, islemci dusuk kalıyor ama QHD kullanacaksaniz; neden olmasin?
Dahil degilse buna bakabilirsiniz, QHD monitor varsa oyle kullanilmali. GPU odakli bir sistem ve evet, islemci dusuk kalıyor ama QHD kullanacaksaniz; neden olmasin?
Sadece öneri hocam attığın hazır kasayı alma demeye çalışdım laptopu da herkese söylüyorum masaüstü toplayabilirsin zaten, sadece görmüş ol yani attığım pc fiyat iyi diye.