Merhaba arkadaşlar, 3D Max ve Adobe programlarını kullanıyorum. Render için sistem önerisi ihtiyacım var Max 40k çıkabilirim.
Şu anki sistemim: Intel i5 6500 - RAM 12 GB - AMD Radeon R7 370 2 GB ekran kartı.
Her ne sistem alırsam bundan daha iyi olacağı kesin. Ben bütcemi ileriye dönük doğru kullanmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 650,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 650,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam 40K için 16 gb Ram az değil mi ?
birde bu anakartın markası nasıl sizce sorun çıkartırmı veya ileride sistemde güncelleme yapmak istersek izin verir mi ?