30000₺ bütçe ile ekipman dahil sistem toplama

acankaya2006

Hectopat
Daha fazla  
Önerilere açığım.
Kesinlikle kandırma için değildir şirketteki ana bilgisayar eskidi. Onun değişimini yapacağız kulaklık monitör niye diye soracaksınız onlarında yenilenmesi lazım.

Ekipmanları kendiniz seçersiniz.
@BerkayZ87@PuMaT.

Ekipmanları kendiniz seçersiniz.
@BerkayZ87@PuMaT.

İşlemci 5800X alınıp 6900XT'ye çıkılabilir mi.

Yukarıdaki sisteme kısmen katılıyorum. RAM 32 GB yapılmalı. Ayrıca yalnızca SSD yetmez şirket sistemi için. 4 TB HDD eklemek faydalı olacaktır. Ekran kartı da iş için abartı olmuş kimsenin şirkette RTX ile oyunlara akacağını sanmıyorum.

Fiyat grafiği

Yukarıdaki sisteme kısmen katılıyorum. RAM 32 GB yapılmalı. Ayrıca yalnızca SSD yetmez şirket sistemi için. 4 TB HDD eklemek faydalı olacaktır. Ekran kartı da iş için abartı olmuş kimsenin şirkette RTX ile oyunlara akacağını sanmıyorum.

Ekran kartı gerekli oluyor render çok yapılacak oyun keyfi derecede.

Toplam 29.195 TL.

Ekipmanlar için 800 TL kalıyor.

Ryzen sistemlerde CL değeri düşük 3600 MHZ RAM'ler performans artışı sağlar. Ayrıca 2x16 GB RAM daha uzun vadeli olur. İleride 4x8 RAM konfigirasyonuna çıkarım derseniz o kısım riskli. Aynı model de olsa 4x8 RAM sorun yapabiliyor. Bu sorunların başlıcaları RAM frekansını artıramama veya yüksek CL ile çalışmaları. İşlemci konusunda ise son nesil Ryzen işlemcilerde 8 çekirdekten aşağı olmamak kaydıyla çekirdek frekansı yüksek olanlar oyunlarda daha performanslı olur. Ömürlük sıvı soğutma için önereceğim tek marka Corsair.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı