B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 24 Şubat 2023 #41 Meraklı Bilge dedi: O sisteme neden 144 Hz monitör kullanacaksınız ki? Çok daha fazla FPS alma şansınız varken. Tabii oyun için benim fikrim. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum . Sistem hangi Hz'i desteklerse öyle alırım sıkıntı değil.
Meraklı Bilge dedi: O sisteme neden 144 Hz monitör kullanacaksınız ki? Çok daha fazla FPS alma şansınız varken. Tabii oyun için benim fikrim. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum . Sistem hangi Hz'i desteklerse öyle alırım sıkıntı değil.
Meraklı Bilge Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #42 Buzdolabi dedi: Bende bilmiyorum . Sistem hangi Hz'i desteklerse öyle alırım sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Önce sistemi halletmek lazım ama.
Buzdolabi dedi: Bende bilmiyorum . Sistem hangi Hz'i desteklerse öyle alırım sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Önce sistemi halletmek lazım ama.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 24 Şubat 2023 #43 Meraklı Bilge dedi: Önce sistemi halletmek lazım ama. Genişletmek için tıkla... Evet. Mesajlara baktım da bazıları işlemci düşük kalıyor diyor bazıları iyi diyor kafam karıştı
Meraklı Bilge dedi: Önce sistemi halletmek lazım ama. Genişletmek için tıkla... Evet. Mesajlara baktım da bazıları işlemci düşük kalıyor diyor bazıları iyi diyor kafam karıştı
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.759 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 24 Şubat 2023 #44 Buzdolabi dedi: Evet. Mesajlara baktım da bazıları işlemci düşük kalıyor diyor bazıları iyi diyor kafam karıştı Genişletmek için tıkla... 2K'da yeter.
Buzdolabi dedi: Evet. Mesajlara baktım da bazıları işlemci düşük kalıyor diyor bazıları iyi diyor kafam karıştı Genişletmek için tıkla... 2K'da yeter.
Meraklı Bilge Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #45 Buzdolabi dedi: Bende bilmiyorum . Sistem hangi Hz'i desteklerse öyle alırım sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksınız PC'yi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2023
Buzdolabi dedi: Bende bilmiyorum . Sistem hangi Hz'i desteklerse öyle alırım sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksınız PC'yi?
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 24 Şubat 2023 #46 Meraklı Bilge dedi: Ne için kullanacaksınız PC'yi? Genişletmek için tıkla... Oyun, günlük kullanım (Discord, YouTube vb.) Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2023
Meraklı Bilge dedi: Ne için kullanacaksınız PC'yi? Genişletmek için tıkla... Oyun, günlük kullanım (Discord, YouTube vb.)
waissshyver Zeptopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #47 theumtkyd dedi: Teknoloji forumunda sana darboğazın ne demek olduğunu açıklayamayacağım dostum. Genişletmek için tıkla... Darboğazın ne olduğunu senden daha iyi biliyorum en azından monitör ile işlemci bir demiyorum. OnurKelees dedi: Bilmediğin konularda girip yanlış bilgi vermeye hakkın yok. En azından birisi düzeltmeye çalıştığında ısrarla bu fikri savunmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... En azından darboğazın ne olduğunu biliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2023
theumtkyd dedi: Teknoloji forumunda sana darboğazın ne demek olduğunu açıklayamayacağım dostum. Genişletmek için tıkla... Darboğazın ne olduğunu senden daha iyi biliyorum en azından monitör ile işlemci bir demiyorum. OnurKelees dedi: Bilmediğin konularda girip yanlış bilgi vermeye hakkın yok. En azından birisi düzeltmeye çalıştığında ısrarla bu fikri savunmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... En azından darboğazın ne olduğunu biliyorum
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 24 Şubat 2023 #48 waissshyver dedi: Darboğazın ne olduğunu senden daha iyi biliyorum en azından monitör ile işlemci bir demiyorum. En azından darboğazın ne olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla... Monitörün çözünürlüğünün yükselmesi acaba neye sebep oluyor biliyor musun?
waissshyver dedi: Darboğazın ne olduğunu senden daha iyi biliyorum en azından monitör ile işlemci bir demiyorum. En azından darboğazın ne olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla... Monitörün çözünürlüğünün yükselmesi acaba neye sebep oluyor biliyor musun?
Meraklı Bilge Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #49 theumtkyd dedi: Monitörün çözünürlüğünün yükselmesi acaba neye sebep oluyor biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Zaten moderatör tarafından da arkadaşın yanlış bilgi verdiği onaylanmış daha fazla tartışmaya gerek yok.
theumtkyd dedi: Monitörün çözünürlüğünün yükselmesi acaba neye sebep oluyor biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Zaten moderatör tarafından da arkadaşın yanlış bilgi verdiği onaylanmış daha fazla tartışmaya gerek yok.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 25 Şubat 2023 #50 Meraklı Bilge dedi: Zaten moderatör tarafından da arkadaşın yanlış bilgi verdiği onaylanmış daha fazla tartışmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm, aynen öyle.
Meraklı Bilge dedi: Zaten moderatör tarafından da arkadaşın yanlış bilgi verdiği onaylanmış daha fazla tartışmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm, aynen öyle.