30000 TL laptop önerisi

Çılgın Hamsi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak laptop arıyorum. Bilgisayarda VirtualBox gibi uygulamalar kullanacağım için RAM'i yüksek tutmak istiyorum. Çok fazla oyun oynama alışkanlığım olmadığı için ekran kartı 2.planda benim için. Önerebileceğiniz bir laptop var mıdır?

Benim düşündüğüm Dell G15 serisi sizce bir problem çıkarır mı uzun kullanımda ya da kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak laptop arıyorum. Bilgisayarda VirtualBox gibi uygulamalar kullanacağım için RAM'i yüksek tutmak istiyorum. Çok fazla oyun oynama alışkanlığım olmadığı için ekran kartı 2.planda benim için. Önerebileceğiniz bir laptop var mıdır?

Benim düşündüğüm Dell G15 serisi sizce bir problem çıkarır mı uzun kullanımda ya da kullanan var mı?

Dell G15 alınmaz. Lütfen burayı okuyun, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Dell G15 alınmaz. Lütfen burayı okuyun, ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Normalde dell mühendislik alanında çok kullanılan bir marka olduğu için güvenilir olduğunu düşünmüştüm ama giriş seviyesi olduğu için bu modeli iyi değilmiş anladığım kadarıyla.Önerebileceğiniz farklı bir bilgisayar var mı?

SSD'yi 32 GB seçip v20.4'te alabilirsin:
Ya da illa 64 GB RAM istersen buradan alıp içindeki RAM'leri satarsın ve 32 GB 2 tane RAM alırsın:

SSD'yi 32 GB seçip v20.4'te alabilirsin:
Ya da illa 64 GB RAM istersen buradan alıp içindeki RAM'leri satarsın ve 32 GB 2 tane RAM alırsın:

Ekran büyüklüğü 17.3 inç. Taşırken herhangi bir problem çıkartır mı? Belimde ağrı var çok ağır kaldıramıyorum. Diğerlerine göre ağırlığı ciddi anlamda fazla mı olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı