30000 TL laptop önerisi

Bütçe
30000

ramp

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
461
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ben yazılım için laptop arıyorum. En az 16 GB RAM işlemcisi, gereğinden güçlü olan, pil kullanım süresi uzun olan ve Gaming laptopu olmayan bilgisayar önerebilir misiniz?
 
Arkadaşlar, ben yazılım için laptop arıyorum. En az 16 GB RAM işlemcisi, gereğinden güçlü olan, pil kullanım süresi uzun olan ve Gaming laptopu olmayan bilgisayar önerebilir misiniz?
Öncelikle Merhabalar tam bütçenize göre iki adet güçlü işinizi tam anlamıyla görücek bir Laptop biliyorum alttan verdiğim linklerden girerek inceleyebilirsiniz.

1.HP Victus hem güç olarak hemde fiyat olarak bütçenizi aşmayan güçlü ve güzel Laptoplardan.

2.Asus TUF serisiden güç olarak hemde fiyat olarak güzel bir Laptop fakat bunu almak isterseniz 8 GB ram daha eklerseniz güzel olur.

aklıma gelen ilk iki güçlü ve güzel fiyatlı Laptoplar bunlar dilerseniz araştırıp alabilirsiniz iyi günler.
 
Öncelikle merhaba tam bütçenize göre iki adet güçlü işinizi tam anlamıyla görecek bir Laptop biliyorum alttan verdiğim linklerden girerek inceleyebilirsiniz.

1.HP Victus hem güç olarak hem de fiyat olarak bütçenizi aşmayan güçlü ve güzel Laptoplardan.

2.ASUS TUF serisiden güç olarak hem de fiyat olarak güzel bir Laptop fakat bunu almak isterseniz 8 GB RAM daha eklerseniz güzel olur.

Aklıma gelen ilk iki güçlü ve güzel fiyatlı Laptoplar bunlar dilerseniz araştırıp alabilirsiniz iyi günler.

Maalesef ben oyuncu bilgisayarı almak istemiyorum.
 
Maalesef ben oyuncu bilgisayarı olmak istemiyorum.
Açıklamada yazılan oyuncu bilgisayarı diye oyuncu bilgisayarı olmuyor, siz 16 gb olmasını, güçlü ve pilinin uzun gitmesini istemişsiniz, bende sizin bütçenize uygun 2 Kaliteli Laptop önerdim, HP laptopu gün boyunca oyun oynamadanda kullanabilirsiniz, oyun oynamak zorunda değilsiniz.
 

Geri
Yukarı