B Bakugan Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar hazır kasa buldum linki de aşağıda, sizce alınır mı? Kullanan varsa yazabilir mi ya da özelleştirmeli miyim? Thunder 9060XT | Intel i5-14600KF | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! incehesap.link
Arkadaşlar hazır kasa buldum linki de aşağıda, sizce alınır mı? Kullanan varsa yazabilir mi ya da özelleştirmeli miyim? Thunder 9060XT | Intel i5-14600KF | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! incehesap.link
Stady_Adam Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 Ne icin kullanacaksin?
TRaJeDy Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 571 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 Güzel kasa bence.
Stady_Adam Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 Kanka bence alma youtberlari takipet yaptiklari sistemler genelikle ucuz ve kaliteli olur.
B Bakugan Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 Stady_Adam dedi: Kanka bence alma youtberlari takipet yaptiklari sistemler genelikle ucuz ve kaliteli olur. Genişletmek için tıkla... Kanka bütçem bu kadar bir de oyun için alacağım bu bütçeye daha iyi olur mu bilmiyorum
Stady_Adam dedi: Kanka bence alma youtberlari takipet yaptiklari sistemler genelikle ucuz ve kaliteli olur. Genişletmek için tıkla... Kanka bütçem bu kadar bir de oyun için alacağım bu bütçeye daha iyi olur mu bilmiyorum
Stady_Adam Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #6 Bakugan dedi: Kanka bütçem bu kadar bir de oyun için alacağım bu bütçeye daha iyi olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kanka. Oyun icin alacaksan youtberlarin yaptiklari sistemler yeterli oluyor zaten. Yuksek kalitede 300 FPS falan yeterlidir bende.
Bakugan dedi: Kanka bütçem bu kadar bir de oyun için alacağım bu bütçeye daha iyi olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kanka. Oyun icin alacaksan youtberlarin yaptiklari sistemler yeterli oluyor zaten. Yuksek kalitede 300 FPS falan yeterlidir bende.