Merhaba, 3-4 güne hazır sistem almayı düşünüyorum. Ben bir sistem buldum ama yardımcı olabilir misiniz?
Falcon 3060 V3 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 3060 12 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
@TacsizKralTR beğenmemişsin ama daha iyi bir önerin var mı ?
çok güzel düşünmüşsün teşekkür ederim ama intel istemiyorum şahsi düşüncem çok güçlü oyunlar oynuyorum o yüzden çok ısınıyor amd işlemci benim için daha iyi + olarak nvdia fanboyu değilim ama rust oynuyorum fivem oynuyorum vs vs rustta nvdia daha çok iş görüyor başka bir öneriniz var mı ?KUARK-SUMMER 1 /AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-SUMMER 1 /AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
714 TL fark ile kasayı vento yapın.
Bütçe biraz çıkarsa şunu alıp ileride power değişimi ve ram eklemesi yapabilirsiniz.
çok güzel düşünmüşsün teşekkür ederim ama intel istemiyorum şahsi düşüncem çok güçlü oyunlar oynuyorum o yüzden çok ısınıyor amd işlemci benim için daha iyi + olarak nvdia fanboyu değilim ama rust oynuyorum fivem oynuyorum vs vs rustta nvdia daha çok iş görüyor başka bir öneriniz var mı ?
peki amd işlemcili bi pc bulabilir miyizAttığım sistem attığınız sisteme fps olarak 2 kat fark atacak bir sistemdir. İşlemci olarak AM5 belki bulunur da ekran kartı olarak nvidia bu bütçede alınabilir bir sistem yok.
Uzun yıllar intel kullandım dediğiniz gibi bir ısınma sorunu yok. Stok soğutucu ile amd işlemciler de ısınıyor yani her türlü bir kule tipi soğutucu almak zorundasınız. Dediğiniz ısınma sorunları i7 ve i9'ların 13 ve 14. nesillerinde var i5 te böyle bir sorun yok. O işlemcilerin ısınma sebebi de çok fazla güç çekmeleri. 200 üstü watt çektikleri için abartı ısınıyorlar. Bu işlemci 65w isteseniz de o kadar ısındıramazsınız.
Ekran kartı olarak da aynı bütçedeki nvidia'dan daha fazla vram içerdiği için güçlü oyunlarda da sorun çıkarmıyor. Attığım 7700xt kartı 4070 e yakın bir performans gösteriyor attığım
İşlemci ise rekabetçi oyunlar harici 7500f işlemcisinin önünde. Yine de amd işlemci isterseniz 32-33 bandına am5 9060xt sistemler mevcut fakat ekran kartı nvidia istiyorsanız ki bu bütçede uygun değil en az 40-45k bandına çıkmalısınız veya daha düşük performanslı bir sistem alırsınız.
peki amd işlemcili bi pc bulabilir miyiz
bu da mantıklıymış evet amd ekran kartına hala ısınamıyorum ama günümüze göre zorundayım gibiBütçenizi arttırabilirseniz şu sistem üstte attığımdan daha iyidir. Fakat parça kalitesi olarak çok iyi değil. Rami 16, ssd'si 500gb parça kalitesi de bir tık alt.
bu da mantıklıymış evet amd ekran kartına hala ısınamıyorum ama günümüze göre zorundayım gibi
çok teşekkür ederim bu arada ilgin için ben biraz daha araştırıyorum seninde önüne güzel pc ler gelirse paylaşabilir misinAMD ekran kartları şuanda nvidia'nın yeni kartlarından daha sorunsuz denebilir. Dediğiniz problemler rx500 serilerinde vardı. 6000 serisi ile bu sorunlar çok çok azaltıldı hatta bitti bile diyebiliriz. Nvidia istiyorsanız bu bütçede en fazla 5060 alırsınız o da bu karttan çok daha düşük performans veriyor.