30000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
30000
Demek ki sana istisnalar denk gelmiş veya yanlış biliyorsun 4 arkadaşta daha var onlarda da sorun bulunmamakta.
hayır hocam ben yanlış bilmiyorum çoğu kişide var bu şikayet arkadaşlarınızda ve sizdede olması bir şey değiştirmiyor benim arkadaşımdada var victus ondada hall sensör sorunu çıktı

Hayır hocam ben yanlış bilmiyorum çoğu kişide var bu şikayet arkadaşlarınızda ve sizde de olması bir şey değiştirmiyor benim arkadaşımdada var Victus onda da Hall sensör sorunu çıktı.

Hocam bu model nasıldır sizce 4060 için ucuz geldi bana marka hakkında bir bilgim yok maalesef.

Hayır hocam ben yanlış bilmiyorum çoğu kişide var bu şikayet arkadaşlarınızda ve sizde de olması bir şey değiştirmiyor benim arkadaşımdada var Victus onda da Hall sensör sorunu çıktı.

Ben kullandım memnunum sen 1 kişiye göre genel bir sorun diyemezsin öyle bir şey yok.

Hocam bu model nasıldır sizce 4060 için ucuz geldi bana marka hakkında bir bilgim yok maalesef.

Markayı ilk defa gördüm bence Monster veya Casper bile önerilmezken bunu almayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı