Ha öyle bir ihtimalin varsa tabii ki ddr5 al. Dediğim gibi en uygun sistem benim attığım. Monitör de r25i-30. Hem onu hem monitörü almaya bütçe yetiyor mu? hatta 1 tb ssd yapıp almaya bütçe yeter mi?
Bütçe yetebilir ama bu seferde mouse klavye çok dandik olacak.
Monitörden kısıp ssd'yi 1tb yapmak daha mantıklı geliyor. O dediğim ucuz olan monitörden biraz daha iyisini gördüm 100tl farka.
Bütçe yetebilir ama bu seferde mouse klavye çok dandik olacak.
Monitörden kısıp ssd'yi 1tb yapmak daha mantıklı geliyor. O dediğim ucuz olan monitörden biraz daha iyisini gördüm 100tl farka.
En ucuz LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Attığın asus monitörün ederi max 3800 tl o da asus'un marka değerinden. özellik bakımından 3500 tl falan eder.
Düzgün bir ram seçmek istesen en ucuz lexar thor 2x16 var, o da fiyatı 28k'ya çıkarıyor. Ram konusunda yapacak bir şey yok bence, her türlü değerleri kötü ram alıyorsun, belki sonradan satıp yenilerini alabilirsin. Ya en ucuzu olan xpg rami seç ya da 250 tl fark ile 32 gb veren twinmosu seç. 32 gb her türlü daha iyidir
Düzgün bir ram seçmek istesen en ucuz lexar thor 2x16 var, o da fiyatı 28k'ya çıkarıyor. Ram konusunda yapacak bir şey yok bence, her türlü değerleri kötü ram alıyorsun, belki sonradan satıp yenilerini alabilirsin. Ya en ucuzu olan xpg rami seç ya da 250 tl fark ile 32 gb veren twinmosu seç. 32 gb her türlü daha iyidir