30000 TL'ye monitörsüz sistem toplama

AMD ekran kartı istemiyorsunuz peki ama neden işlemci de istemiyorsunuz. Render ile vesaire uğraşmıyorsanız. AMD daha tercih edilesi. AMD nefreti de bir bitmedi.

Hocam 6-7 yıl önce AMD işlemcili laptopum vardı ve ısımmasından kasmasından illallah ettim. Benim sürekli bilgisayar alma şansım yok. Bir kere şans verdim beni kaybetti marka. Belki çok daha iyidir ama paramı vermem. Fransız otomobiline asla binmeyen kafa yapısı neyse benimki de o. O yüzden Intel dışında düşünmüyorum.

Isınmanın ve kasmanın AMD ile alakası ne? Sıcaklık artmasının sebebi laptopun kötü soğutmasıdır. AMD'ye nasıl bağladınız acaba ?

Isınmanın ve kasmanın AMD ile alakası ne? Sıcaklık artmasının sebebi laptopun kötü soğutmasıdır. AMD'ye nasıl bağladınız acaba?

Hocam o tarihte işlemci kaynaklı sorunlar yaşadım şimdi kalem kalem onları saymama gerek yok. Şu an benim yardıma ihtiyacım olan konu Intel ve NVIDIA setli bir sistem. Belki Intel daha kötüdür şu an bilemem. Ama ben AMD ürünlerine para vermek istemiyorum. O yüzden AMD ile ilgili bir öneri almak istemiyorum.

1000-2000 TL eklersen benim topladığımı alabilirsin. Ya da hazır sistem var başta atılan o da tercih edilebilir 4070 Ti daha mantıklı 3080'den.

1000-2000 TL eklersen benim topladığımı alabilirsin. Ya da hazır sistem var başta atılan o da tercih edilebilir 4070 Ti daha mantıklı 3080'den.

Ekleme imkanım var evet. Benzer birkaç hazır sistem daha var mı acaba? Kıyaslama yapabilmek için soruyorum.

Bak dostum bu sözleri sana bu zamana kadar hep AMD kullanmış birisi söylüyor (R7 240, R9 390X, RX 480, RX 580, RX 6600XT) AMD her zaman kullanici dostudur ama NVIDIA kalitedir. Ekran kartı bakimindan söylüyorum işlemci değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…