A ARCHITECTANILL Decapat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #1 Mart ayına kadar alacağım o süre zarfında yeni çıkacak modeller var ise onları da önerir misiniz? Mimari programlar(3D+Lumiom gibi) ve oyun için. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2022
Mart ayına kadar alacağım o süre zarfında yeni çıkacak modeller var ise onları da önerir misiniz? Mimari programlar(3D+Lumiom gibi) ve oyun için.
burakbeey Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 794 12 Ocak 2022 #2 ARCHITECTANILL dedi: Mart ayına kadar alacağım o süre zarfında yeni çıkacak modeller var ise onları da önerir misiniz? Mimari programlar(3D+Lumiom gibi) ve oyun için. Genişletmek için tıkla... MacBook PRO. Modeli fark etmez. Bu işlerde en iyisi. Şimdiden hayırlı olsun.
ARCHITECTANILL dedi: Mart ayına kadar alacağım o süre zarfında yeni çıkacak modeller var ise onları da önerir misiniz? Mimari programlar(3D+Lumiom gibi) ve oyun için. Genişletmek için tıkla... MacBook PRO. Modeli fark etmez. Bu işlerde en iyisi. Şimdiden hayırlı olsun.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.813 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #3 ARCHITECTANILL dedi: Mart ayına kadar alacağım o süre zarfında yeni çıkacak modeller var ise onları da önerir misiniz? Mimari programlar(3D+lumiom gibi) ve oyun için. Genişletmek için tıkla... @burakbeey'e katılıyorum MacBook Pro senin için en iyi tercih.
ARCHITECTANILL dedi: Mart ayına kadar alacağım o süre zarfında yeni çıkacak modeller var ise onları da önerir misiniz? Mimari programlar(3D+lumiom gibi) ve oyun için. Genişletmek için tıkla... @burakbeey'e katılıyorum MacBook Pro senin için en iyi tercih.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.263 Makaleler 2 Çözümler 10 12 Ocak 2022 #4 burakbeey dedi: MacBook PRO. Modeli fark etmez. Bu işlerde en iyisi. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Oyun diye eklemis arkadas. Ama katiliyorum oyun harici ise en iyi tercih bu.
burakbeey dedi: MacBook PRO. Modeli fark etmez. Bu işlerde en iyisi. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Oyun diye eklemis arkadas. Ama katiliyorum oyun harici ise en iyi tercih bu.
burakbeey Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 794 12 Ocak 2022 #5 Leka dedi: Oyun diye eklemis arkadas. Ama katiliyorum oyun harici ise en iyi tercih bu. Genişletmek için tıkla... MacBook PRO oyun açmıyor mu ?.
Leka dedi: Oyun diye eklemis arkadas. Ama katiliyorum oyun harici ise en iyi tercih bu. Genişletmek için tıkla... MacBook PRO oyun açmıyor mu ?.
A ARCHITECTANILL Decapat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #6 Eğer macbook alırsam seneye programları ücretli olarak kullanmam gerekecek. Ünide 4. Sınıfım. Macbookta crackleme gibi bir şey yapabilir miyim
Eğer macbook alırsam seneye programları ücretli olarak kullanmam gerekecek. Ünide 4. Sınıfım. Macbookta crackleme gibi bir şey yapabilir miyim
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #7 ARCHITECTANILL dedi: Mart ayına kadar alacağım o süre zarfında yeni çıkacak modeller var ise onları da önerir misiniz? Mimari programlar(3D+Lumiom gibi) ve oyun için. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar oynanacak?Ne kadar oynanacak?
ARCHITECTANILL dedi: Mart ayına kadar alacağım o süre zarfında yeni çıkacak modeller var ise onları da önerir misiniz? Mimari programlar(3D+Lumiom gibi) ve oyun için. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar oynanacak?Ne kadar oynanacak?
A ARCHITECTANILL Decapat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #8 yapiz dedi: Hangi oyunlar oynanacak?Ne kadar oynanacak? Genişletmek için tıkla... En fazla günde 3-4 saat pubg bf filan oynarım. Okuldan dolayı çok fazla vaktim yok zaten burakbeey dedi: MacBook PRO. Modeli fark etmez. Bu işlerde en iyisi. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... biraz araştırma yaptım ve m1 çip yeni çıktığı için autocad, revit, 3dmax, lumion gibi programları desteklemiyor. Bu yüzden macbook proyu şu an için tercih edemem. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Son düzenleme: 12 Ocak 2022
yapiz dedi: Hangi oyunlar oynanacak?Ne kadar oynanacak? Genişletmek için tıkla... En fazla günde 3-4 saat pubg bf filan oynarım. Okuldan dolayı çok fazla vaktim yok zaten burakbeey dedi: MacBook PRO. Modeli fark etmez. Bu işlerde en iyisi. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... biraz araştırma yaptım ve m1 çip yeni çıktığı için autocad, revit, 3dmax, lumion gibi programları desteklemiyor. Bu yüzden macbook proyu şu an için tercih edemem. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.