MSI 144hz dediğiniz model öğrenebilir miyim?Bu sistem iyi olmuş. Monitörü MSI 144 HZ alın.
Ona baktım fakat benim kasayı koyacağım taraf masanın sol tarafı.Kasayı ROG Strix Helios alabilirsiniz.
Sol tarafınıza düz bir şekilde koyarsınız. Ne demek istediğinizi tam anlamadım.Ona baktım fakat benim kasayı koyacağım taraf masanın sol tarafı.
Bu Helios kasa ters kasa olarak kullanılabiliyor mu?
4k monitör düşünüyorum. Fakat hep bulduklarım 60hz. Ben bazı oyunlarda daha fazla FPS almak için 2k çözünürlüğe düşürürüm diye düşündüm. Fakat 60hz aldığım 4k monitörde 2k kullansam yine 60hz alırım değil mi? 144hz'e arttıramam yani?Sistemi 4K çözünürlükte kullanmayı düşünüyorsanız 240 Hz'e falan gerek yok.
Demek istediğim kasalar genelde sol tarafı camlı oluyor ya, sağ tarafta anakart oluyor arkası kapalı pek birşey gözükmüyor baktığınızda. Bende kasamı masanın sol tarafına üstüne koymayı düşünüyorum. Fakat bu şekilde koyunca kasanın içini falan göremeyeceğim çünkü duvar tarafına dönük kalacak.Sol tarafınıza düz bir şekilde koyarsınız. Ne demek istediğinizi tam anlamadım.
Ne önerirsiniz hocam? Birde yukarıdaki ilk mesajımda arkadaşa yazdığım soruyu size de soruyorum.Bu sisteme 144 Hz alınmaz hocam. 240 Hz bir monitör tercih edin.
Adama 1080P monitör öneriyorsunuz hocam.M2 kesinlikle Samsung olmalı.
Kasa:
Nzxt CA-H442W-M8 H440 Siyah/Siyah Elite Mid Kasa New Edition Fiyatı
Nzxt CA-H442W-M8 H440 Siyah/Siyah Elite Mid Kasa New Edition en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Nzxt CA-S340W-TH Siyah Elite Mid Kasa Special Edition Fiyatı (en güzel tasarım)NZXT H440 Beyaz Siyah Pencereli USB3.1 ATX Kasa Fiyatı
NZXT H440 Beyaz Siyah Pencereli USB3.1 ATX Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
COUGAR DARK BLADER-G RGB LEDLİ PANEL USB3.0 FullT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (daha modern)
Monitör:
Acer VG272X 27" 240Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync Full HD IPS Fiyatı
Acer VG272X 27" 240Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync Full HD IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Acer XF240QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer XF240QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com