30000 TL'ye telefon tavsiyesi

Aklında herhangi bir marka veya önceliğin olan bir özellik var mı?
Ben de S24 FE önerebilirim.

S24 FE veya S25 beklemelisin bence veya düz IP13 al geç.

İlk çıktığından beri Redmi Note 8 kullanıyorum yaklaşık 5 sene olmuştur. Yeni alacağım telefonda öyle olsun istiyorum yazdıklarınız uygun mu?

Benim için önemli olan sağlamlık hocam bir de uzun ömür kullanımı başka bir şey istemiyorum fotoğraf çekilmem oyun oynamam müzik dinlerim sadece.

Samsung.

Sitesinde kampanya gördüm saat ve kulaklıkla birlikte düz S24 uyguna geliyor o da iyi midir yoksa S24FE mi?

İlk çıktığından beri Redmi Note 8 kullanıyorum yaklaşık 5 sene olmuştur. Yeni alacağım telefonda öyle olsun istiyorum yazdıklarınız uygun mu?

Benim için önemli olan sağlamlık hocam bir de uzun ömür kullanımı başka bir şey istemiyorum fotoğraf çekilmem oyun oynamam müzik dinlerim sadece.
Samsung 24 serisinde 7 sene güncelleme garantisi sunuyor bu da size göre bence.

24 ile 24 FE arasında çok fark yok bence en önemlisi ekran boyutu düz 24'te biraz daha küçük ama onun fiyatı da FE'ye göre oldukça fazla. Benim tercihim 24 FE olurdu tabi siz bilirsiniz yine de.

S25 boşuna bekleme. 45-50K altına gelmez. S24 alabilirsin direkt. Exynos sıkıntın varsa S23 de iyi cihaz. Ama S24 serisine 7 yıl güncelleme desteği vaat edilmesi büyük olay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı