Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 6 Mart 2023 #11 e.n.e.s dedi: Onunla da alakası olacağını sanmam, aşağıdaki EFI ile kurmayı dener misiniz? EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet bu EFI işe yaradı. Kurulum ekranına geldim ancak dualboot için Partition kısmını ayırmadım. Disk Yonetimi'den ayırmaya çalışsam en fazla 20GB ayırmama izin veriyor. 120GB boş alanım var.
e.n.e.s dedi: Onunla da alakası olacağını sanmam, aşağıdaki EFI ile kurmayı dener misiniz? EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet bu EFI işe yaradı. Kurulum ekranına geldim ancak dualboot için Partition kısmını ayırmadım. Disk Yonetimi'den ayırmaya çalışsam en fazla 20GB ayırmama izin veriyor. 120GB boş alanım var.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 6 Mart 2023 #12 Paragon ile ayırmayı deneyebilirsiniz.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 6 Mart 2023 #13 e.n.e.s dedi: Paragon ile ayırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim hata veriyordu. Başka alternatiflere bakayım.
e.n.e.s dedi: Paragon ile ayırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim hata veriyordu. Başka alternatiflere bakayım.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #14 Hououin Kyouma dedi: Denedim hata veriyordu. Başka alternatiflere bakayım. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir hata? Hououin Kyouma dedi: Denedim hata veriyordu. Başka alternatiflere bakayım. Genişletmek için tıkla... MiniTool Partition Wizard deneyebilirsiniz.
Hououin Kyouma dedi: Denedim hata veriyordu. Başka alternatiflere bakayım. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir hata? Hououin Kyouma dedi: Denedim hata veriyordu. Başka alternatiflere bakayım. Genişletmek için tıkla... MiniTool Partition Wizard deneyebilirsiniz.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 6 Mart 2023 #15 566156 dedi: Minitool Partition wizard deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... C sürücüsü kullanıldığından yeniden başlat demekte. Ayrılmıyor hocam. Hata verdi.
566156 dedi: Minitool Partition wizard deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... C sürücüsü kullanıldığından yeniden başlat demekte. Ayrılmıyor hocam. Hata verdi.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #16 Hououin Kyouma dedi: C sürücüsü kullanıldığından yeniden başlat demekte. Ayrılmıyor hocam. Hata verdi. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata veriyor hocam?
Hououin Kyouma dedi: C sürücüsü kullanıldığından yeniden başlat demekte. Ayrılmıyor hocam. Hata verdi. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata veriyor hocam?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 6 Mart 2023 #17 566156 dedi: Nasıl bir hata veriyor hocam? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattıktan sonra Windows logosundan sonra işlem başlama sırasında failed hatası verdi.
566156 dedi: Nasıl bir hata veriyor hocam? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattıktan sonra Windows logosundan sonra işlem başlama sırasında failed hatası verdi.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #18 Hououin Kyouma dedi: Yeniden başlattıktan sonra Windows logosundan sonra işlem başlama sırasında failed hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuda yardımcı olamam üzgünüm.
Hououin Kyouma dedi: Yeniden başlattıktan sonra Windows logosundan sonra işlem başlama sırasında failed hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuda yardımcı olamam üzgünüm.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 6 Mart 2023 #19 Hocam bir de bu EFI ile kurulum ekranı gelecek mi diye bakar mısınız? Az önceki EFI'de WhateverRed'i çıkarıp denemiştim. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Hocam bir de bu EFI ile kurulum ekranı gelecek mi diye bakar mısınız? Az önceki EFI'de WhateverRed'i çıkarıp denemiştim. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 6 Mart 2023 #20 566156 dedi: Hocam bu konuda yardımcı olamam üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Başka paragon yazılımını denedim. İşe yaradı. Bu bölümü Apple HFS olarak biçimlendirmem gerekiyor değil mi?
566156 dedi: Hocam bu konuda yardımcı olamam üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Başka paragon yazılımını denedim. İşe yaradı. Bu bölümü Apple HFS olarak biçimlendirmem gerekiyor değil mi?