566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #21 Hououin Kyouma dedi: Başka paragon yazılımını denedim. İşe yaradı. Bu bölümü Apple HFS olarak biçimlendirmem gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Hououin Kyouma dedi: Başka paragon yazılımını denedim. İşe yaradı. Bu bölümü Apple HFS olarak biçimlendirmem gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Disk Utilities kısmından da yapılabiliyor ama isterseniz öyle de yapabilirsiniz.
Hououin Kyouma dedi: Başka paragon yazılımını denedim. İşe yaradı. Bu bölümü Apple HFS olarak biçimlendirmem gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Hououin Kyouma dedi: Başka paragon yazılımını denedim. İşe yaradı. Bu bölümü Apple HFS olarak biçimlendirmem gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Disk Utilities kısmından da yapılabiliyor ama isterseniz öyle de yapabilirsiniz.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 6 Mart 2023 #22 e.n.e.s dedi: Hocam bir de bu EFI ile kurulum ekranı gelecek mi diye bakar mısınız? Az önceki EFI'de WhateverRed'i çıkarıp denemiştim. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Sonuç bu.
e.n.e.s dedi: Hocam bir de bu EFI ile kurulum ekranı gelecek mi diye bakar mısınız? Az önceki EFI'de WhateverRed'i çıkarıp denemiştim. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Sonuç bu.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #23 Hououin Kyouma dedi: Sonuç bu. Eki Görüntüle 1692788 Genişletmek için tıkla... Bir yerde bu hatanın sebebinin macOS'in bilgisayarın gerçek bir Mac olmadığını anladığı için böyle yaptığını duymuştum doğru olup olmadığından emin değilim.
Hououin Kyouma dedi: Sonuç bu. Eki Görüntüle 1692788 Genişletmek için tıkla... Bir yerde bu hatanın sebebinin macOS'in bilgisayarın gerçek bir Mac olmadığını anladığı için böyle yaptığını duymuştum doğru olup olmadığından emin değilim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 6 Mart 2023 #24 Deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 6 Mart 2023 #25 e.n.e.s dedi: Deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Olmadı. Bu işlemi MacOS'u kurduktan sonra yapamaz mıyız?
e.n.e.s dedi: Deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Olmadı. Bu işlemi MacOS'u kurduktan sonra yapamaz mıyız?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #26 Hououin Kyouma dedi: Bu işlemi MacOS'u kurduktan sonra yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Hangi işlemi hocam?
Hououin Kyouma dedi: Bu işlemi MacOS'u kurduktan sonra yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Hangi işlemi hocam?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 7 Mart 2023 #27 566156 dedi: Hangi işlemi hocam? Genişletmek için tıkla... Konunun başındaki attığım linkteki işlemi. Hani Green yerine Red ile değiştiriyorduk.
566156 dedi: Hangi işlemi hocam? Genişletmek için tıkla... Konunun başındaki attığım linkteki işlemi. Hani Green yerine Red ile değiştiriyorduk.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #28 Hououin Kyouma dedi: Konunun başındaki attığım linkteki işlemi. Hani Green yerine Red ile değiştiriyorduk. Genişletmek için tıkla... Evet ProperTree ile değiştirebilirsiniz ama sorun olacağını zannetmiyorum.
Hououin Kyouma dedi: Konunun başındaki attığım linkteki işlemi. Hani Green yerine Red ile değiştiriyorduk. Genişletmek için tıkla... Evet ProperTree ile değiştirebilirsiniz ama sorun olacağını zannetmiyorum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 7 Mart 2023 #29 566156 dedi: Evet propertree ile değiştirebilirsiniz ama sorun olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu işlemi MacOS'u kurduktan sonra yapmamız aynı sonuca ulaşamaz mıyım?
566156 dedi: Evet propertree ile değiştirebilirsiniz ama sorun olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu işlemi MacOS'u kurduktan sonra yapmamız aynı sonuca ulaşamaz mıyım?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 7 Mart 2023 #30 Yaparız ama yine aynı hatayı alırsınız, kurulumdan önce bu sorunu çözmek daha mantıklı. Aşağıdaki EFI ile deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Yaparız ama yine aynı hatayı alırsınız, kurulumdan önce bu sorunu çözmek daha mantıklı. Aşağıdaki EFI ile deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr