Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #21 Windows 7 dedi: 3000G'den bahsediyoruz burada, 2200G'yi ortadan bölüp koymuşlar işte daha ne mimarisi. Genişletmek için tıkla... Ama çekiyor nedense. hec91 dedi: Bence de çekemez 4 GHz da stres testi de yapmıştım hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Uzun zamanda anakarta zarar verebilir. 4 GHz HWinfo açık bir şekilde stres testi yapar mısın? Ne kadar güç çektiğini görürüz.
Windows 7 dedi: 3000G'den bahsediyoruz burada, 2200G'yi ortadan bölüp koymuşlar işte daha ne mimarisi. Genişletmek için tıkla... Ama çekiyor nedense. hec91 dedi: Bence de çekemez 4 GHz da stres testi de yapmıştım hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Uzun zamanda anakarta zarar verebilir. 4 GHz HWinfo açık bir şekilde stres testi yapar mısın? Ne kadar güç çektiğini görürüz.
hec91 Centipat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #22 Hamza Ensar Sağlam dedi: Önemli olan çekirdek değil. Önemli olan mimari. 8 çekirdekli 11900K'yı gördük 16 çekirdekli 5950X'e göre ne kadar güç çekiyor. 3000G eski işlemci. Genişletmek için tıkla... 2019 4 çeyrek, TDP 35 Watt
Hamza Ensar Sağlam dedi: Önemli olan çekirdek değil. Önemli olan mimari. 8 çekirdekli 11900K'yı gördük 16 çekirdekli 5950X'e göre ne kadar güç çekiyor. 3000G eski işlemci. Genişletmek için tıkla... 2019 4 çeyrek, TDP 35 Watt
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 22 Eylül 2021 #23 Aynı anakart ve işlemci bende de var. Değerlerini atar mısın? Ben de denemek istiyorum, Evercool 120mm sogutucum var.
Aynı anakart ve işlemci bende de var. Değerlerini atar mısın? Ben de denemek istiyorum, Evercool 120mm sogutucum var.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #24 hec91 dedi: 2019 4 çeyrek, TDP 35 Watt Genişletmek için tıkla... İşlemcileri karıştırmışım.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 22 Eylül 2021 #25 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama çekiyor nedense. Uzun zamanda anakarta zarar verebilir. 4 GHz HWinfo açık bir şekilde stres testi yapar mısın? Ne kadar güç çektiğini görürüz. Genişletmek için tıkla... O işlemcinin kendini yakmadan mosfetleri yakacak gücü çekme olasılığı başka bir şey çekme olasılığından daha düşük.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama çekiyor nedense. Uzun zamanda anakarta zarar verebilir. 4 GHz HWinfo açık bir şekilde stres testi yapar mısın? Ne kadar güç çektiğini görürüz. Genişletmek için tıkla... O işlemcinin kendini yakmadan mosfetleri yakacak gücü çekme olasılığı başka bir şey çekme olasılığından daha düşük.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #26 Windows 7 dedi: O işlemcinin kendini yakmadan mosfetleri yakacak gücü çekme olasılığı başka bir şey çekme olasılığından daha düşük. Genişletmek için tıkla... Ben yakma ihtimali veriyorum. @Mithat Berhan siz ne düşünüyorsunuz?
Windows 7 dedi: O işlemcinin kendini yakmadan mosfetleri yakacak gücü çekme olasılığı başka bir şey çekme olasılığından daha düşük. Genişletmek için tıkla... Ben yakma ihtimali veriyorum. @Mithat Berhan siz ne düşünüyorsunuz?
hec91 Centipat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #27 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama çekiyor nedense. Uzun zamanda anakarta zarar verebilir. 4 GHz HWinfo açık bir şekilde stres testi yapar mısın? Ne kadar güç çektiğini görürüz. Genişletmek için tıkla... 3.70 GHz da şimdi 4'e alıp deneyeceğim Dosya Ekleri 51515.png 51,5 KB · Görüntüleme: 50
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama çekiyor nedense. Uzun zamanda anakarta zarar verebilir. 4 GHz HWinfo açık bir şekilde stres testi yapar mısın? Ne kadar güç çektiğini görürüz. Genişletmek için tıkla... 3.70 GHz da şimdi 4'e alıp deneyeceğim
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 22 Eylül 2021 #28 @Hamza Ensar Sağlam Çok yüksek güç tüketme ihtimali yok, bu yüzden 4 GHz üstünde OC'un stabil olmayacağını düşünüyorum. Aynı kombinasyon bende de var, ben de OC denemek istiyorum bakalım.
@Hamza Ensar Sağlam Çok yüksek güç tüketme ihtimali yok, bu yüzden 4 GHz üstünde OC'un stabil olmayacağını düşünüyorum. Aynı kombinasyon bende de var, ben de OC denemek istiyorum bakalım.
hec91 Centipat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #29 Windows 7 dedi: O işlemcinin kendini yakmadan mosfetleri yakacak gücü çekme olasılığı başka bir şey çekme olasılığından daha düşük. Genişletmek için tıkla... hec91 dedi: 3.70 GHz da şimdi 4'e alıp deneyeceğim Genişletmek için tıkla... ne kadar güç çektiği nerede yazıyor ben anlayamadım değerler yine aynı
Windows 7 dedi: O işlemcinin kendini yakmadan mosfetleri yakacak gücü çekme olasılığı başka bir şey çekme olasılığından daha düşük. Genişletmek için tıkla... hec91 dedi: 3.70 GHz da şimdi 4'e alıp deneyeceğim Genişletmek için tıkla... ne kadar güç çektiği nerede yazıyor ben anlayamadım değerler yine aynı
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 22 Eylül 2021 #30 hec91 dedi: ne kadar güç çektiği nerede yazıyor ben anlayamadım değerler yine aynı Genişletmek için tıkla... CPU Package Power olması lazım.
hec91 dedi: ne kadar güç çektiği nerede yazıyor ben anlayamadım değerler yine aynı Genişletmek için tıkla... CPU Package Power olması lazım.