kastamonuayısı Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 30 3 Ocak 2023 #1 3000G işlemcili sistemime OC yapmak istiyorum. Anakart A320M-A Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2023
Çözüm E E erme 3 Ocak 2023 kastamonuayısı dedi: APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Genişletmek için tıkla... GPU'ya yapmak isterseniz AMD software ile yapacaksınız. İşlemciye yapacaksanız bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kastamonuayısı dedi: APU olarak kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Genişletmek için tıkla... GPU'ya yapmak isterseniz AMD software ile yapacaksınız. İşlemciye yapacaksanız bu video yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 3 Ocak 2023 #2 kastamonuayısı dedi: 3000G işlemcili sistemime OC yapmak istiyorum. Anakart A320M-A Pro. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan yapılır. Ama tabii her anakarta göre değişir. Artı 0 Eksi
kastamonuayısı dedi: 3000G işlemcili sistemime OC yapmak istiyorum. Anakart A320M-A Pro. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan yapılır. Ama tabii her anakarta göre değişir.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 Anakartınız desteklemediği için yapamazsınız hocam. Artı 0 Eksi
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #4 A320 serisinde OC yapamazsın. Kilitli. Artı 0 Eksi
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Ocak 2023 #5 Asabı Bozuk Adam dedi: Anakartınız desteklemediği için yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... questa dedi: A320 serisinde OC yapamazsın. Kilitli. Genişletmek için tıkla... Athlon işlemcilere yapabilir. Artı 0 Eksi
Asabı Bozuk Adam dedi: Anakartınız desteklemediği için yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... questa dedi: A320 serisinde OC yapamazsın. Kilitli. Genişletmek için tıkla... Athlon işlemcilere yapabilir.
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 3 Ocak 2023 #6 Asabı Bozuk Adam dedi: Anakartınız desteklemediği için yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum kızgın atmaya gerek yok. Ve nasıl yapılacağını söyledim. Artı 0 Eksi
Asabı Bozuk Adam dedi: Anakartınız desteklemediği için yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum kızgın atmaya gerek yok. Ve nasıl yapılacağını söyledim.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.207 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #7 Asabı Bozuk Adam dedi: Anakartınız desteklemediği için yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... questa dedi: A320 serisinde OC yapamazsın. Kilitli. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden athalon işlemcilere OC yapılabiliyor. Artı 0 Eksi
Asabı Bozuk Adam dedi: Anakartınız desteklemediği için yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... questa dedi: A320 serisinde OC yapamazsın. Kilitli. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden athalon işlemcilere OC yapılabiliyor.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #8 SEMIKAANCAKIR dedi: BIOS üzerinden athalon işlemcilere OC yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... A320 anakartlarda yapılmaz. B veya X serilerinde yapılabilir. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: BIOS üzerinden athalon işlemcilere OC yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... A320 anakartlarda yapılmaz. B veya X serilerinde yapılabilir.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 3 Ocak 2023 #9 Asabı Bozuk Adam dedi: Anakartınız desteklemediği için yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Athlon işlemcilere A320 chipsette yapılıyor. Artı 0 Eksi
Asabı Bozuk Adam dedi: Anakartınız desteklemediği için yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Athlon işlemcilere A320 chipsette yapılıyor.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #10 Asabı Bozuk Adam dedi: A320 anakartlarda yapılmaz. B veya X serilerinde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... @erme İşlemciden bahsetmiyorum burada. Anakarttan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
Asabı Bozuk Adam dedi: A320 anakartlarda yapılmaz. B veya X serilerinde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... @erme İşlemciden bahsetmiyorum burada. Anakarttan bahsediyorum.